Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςTριήμερο ποδηλατικό φεστιβάλ στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων
Χειμερινός τουρισμός

Tριήμερο ποδηλατικό φεστιβάλ στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, φιλοξενεί το 2ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ στο Χελμό.

Το “Helmos Top Bikes Festival”, που διοργανώνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθεί το 3ήμερο 30, 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου 2013. Τα ποδηλατικά μονοπάτια του Χελμού είναι έτοιμα να καλύψουν τις απαιτήσεις έμπειρων και μη αναβατών από όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

  • Το μονοπάτι DOWNHILL: Το ανανεωμένο και γρήγορο μονοπάτι DOWNHILL από τη Νεραϊδόραχη μέχρι τη Βαθειά Λάκκα με 490μ. υψομετρικής διαφοράς και μήκος 2.100 μ., αναμένεται να ενθουσιάσει  τους έμπειρους αναβάτες που αποζητούν έντονες εμπειρίες. Το μονοπάτι διατίθεται για απεριόριστες καταβάσεις με τη βοήθεια του αναβατήρα “Στύγα”, που θα μεταφέρει τους αναβάτες στην κορυφή ξανά και ξανά.
  • H μαγεία του Χελμού: Φέτος για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη περιήγηση στο Χελμό, μήκους 10 περίπου χλμ., από την οποία θα αναδεικνύονται τα ωραιότερα σημεία ενδιαφέροντος του Βουνού, όπως η Μαυρολίμνη, του Πουλιού η Βρύση, το Αστεροσκοπείο Αρίσταρχος και το Καταφύγιο του Χελμού. Για τους ποδηλάτες που αποζητούν περισσότερο αναψυχή, διοργανώνεται ομαδική κατάβαση από το Χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου μήκους 14 χλμ.
  • Άλματα στο BIG AIRBAG: Το τεράστιο μπαλόνι της FUNBAG υπόσχεται πολλές και αξέχαστες απογειώσεις σε όσους αναβάτες αναζητούν διαφορετικού τύπου αδρεναλίνη.
  • Test the best: Για όλους τους αναβάτες θα υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν ποδήλατα που θα διατίθενται από μεγάλους εισαγωγείς και εμπόρους του χώρου.
  • Ώρα για Πάρτι: Το βράδυ του Σαββάτου 31/08, θα γίνει πάρτυ για όλους στα Καλάβρυτα με πολύ μουσική και ξεφάντωμα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024