Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΥποτροφίες σπουδών από τον ΣΕΤΕ και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών
Τουριστική εκπαίδευση

Υποτροφίες σπουδών από τον ΣΕΤΕ και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών

Ο ΣΕΤΕ προσφέρει τρεις Υποτροφίες Σπουδών σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών.

Ο ΣΕΤΕ δίνοντας σημασία στην εκπαίδευση και την συνεχή κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού στον τουρισμό και θεωρώντας ότι αποτελεί σημαντική παράμετρο στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στην βελτίωση της παραγωγικότητας, με πρωτοβουλία και σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών προσφέρει τρεις Υποτροφίες Σπουδών στο πρόγραμμα σπουδών BA (Hons) Hospitality and International Tourism Management.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. To πρόγραμμα είναι ελληνόγλωσσο με τριετή διάρκεια φοίτησης στο campus του Αμαρουσίου. Οι παρουσίες κατά την διάρκεια φοίτησης είναι υποχρεωτικές. Στα πλαίσια της φοίτησης περιλαμβάνεται και πρακτική εξάσκηση. Οι φοιτητές ολοκληρώνοντας επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών θα λάβουν πτυχίο από το πανεπιστήμιο Univeristy of East London.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει email στον ΣΕΤΕ, με τους λόγους που επιθυμούν να λάβουν την υποτροφία, μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024