Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ σφραγίδα Ποιότητας ECARF απονεμήθηκε σε ξενοδοχεία του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά.
Ξενοδοχεία

Η σφραγίδα Ποιότητας ECARF απονεμήθηκε σε ξενοδοχεία του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά.

Τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο και το Candia Maris Resort & Spa στο Ηράκλειο διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές στα δωμάτια τους, αλλά και ένα σύνολο υπηρεσιών που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες όσων υποφέρουν από αλλεργίες.

Δύο ξενοδοχεία, ιδιοκτησίας του Ελληνικού Ομίλου Εταιριών Μεταξά έλαβαν τη Σφραγίδα Ποιότητας από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF). Τα ξενοδοχεία διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές στα δωμάτια τους, αλλά και ένα σύνολο υπηρεσιών που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες όσων υποφέρουν από αλλεργίες. Το Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο, μια ξενοδοχειακή μονάδα με  675 δωμάτια, και το Candia Maris Resort & Spa στο Ηράκλειο, με 285 δωμάτια αντίστοιχα, έλαβαν την Σφραγίδα Ποιότητας ECARF. Και τα δύο προαναφερόμενα ξενοδοχεία ανήκουν στην κατηγορία των 5 αστέρων.

“Ως μέλη του Ομίλου Εταιριών Μεταξά, η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι πολύ σημαντική για μας”, δηλώνει ο κ. Σεραφείμ Καρουζάκης, διευθυντής του Candia Maris Resort & Spa ενώ ο κ. Νίκος Βλασσιάδης, διευθυντής του Creta Maris Beach Resort προσθέτει: “Μέρος της στρατηγικής μας είναι η συνεχιζόμενη ανάπτυξη βιώσιμων τουριστικών υπηρεσιών που έχουν σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η αξιολόγηση και η πιστοποίηση των πρότυπων ξενοδοχείων μας σύμφωνα με τα κριτήρια φιλικότητας προς τις αλλεργίες αποτελεί ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση”.


Το Candia Maris Resort & Spa στο Ηράκλειο.

Το σύνολο των δωματίων και στα δύο ξενοδοχεία πληρούν τις προϋποθέσεις για την φιλοξενία των αλλεργικών επισκεπτών. Τα δωμάτια δεν περιέχουν φυτά εσωτερικού χώρου και διαθέτουν λείες επιφάνειες δαπέδων χωρίς μοκέτες ή χαλιά που καθαρίζονται καθημερινά με φιλικές-προς-τις-αλλεργίες ηλεκτρικές σκούπες. Προστατευτικά καλύμματα για τα στρώματα και τα κλινοσκεπάσματα έναντι των ακάρεων της οικιακής σκόνης είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη. Προϊόντα μπάνιου για ευαίσθητες επιδερμίδες είναι επίσης διαθέσιμα για όσους τα ζητήσουν.

Τα ξενοδοχεία προσφέρουν επιλογές πρωινού με προϊόντα ελεύθερα λακτόζης και ελεύθερα γλουτένης καθώς και μούσλι ελεύθερο ξηρών καρπών στα εστιατόρια τους. Ο κατάλογος των ζεστών γευμάτων παρέχει επιλογές για τους πάσχοντες από τροφική αλλεργία σε κάθε χρονική στιγμή. Το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο από έναν ειδικό επιστήμονα του ECARF ώστε να είναι σε θέση να απαντήσει ερωτήσεις σχετικά με τα φιλικά-προς-τις-αλλεργίες διαθέσιμα προϊόντα, αλλά και να ενημερώσει για τα συστατικά των προσφερόμενων γευμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024