Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαραδοσιακός τρύγος στο Creta Maris Beach Resort
Ξενοδοχεία

Παραδοσιακός τρύγος στο Creta Maris Beach Resort

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των πελατών στην συγκομιδή και το πάτημα των σταφυλιών, προσφέροντάς τους μια πολύτιμη εμπειρία της πραγματικής Κρήτης.

Με στόχο τη μύηση των πελατών σε μια παραδοσιακή κρητική αγροτική εργασία και ταυτόχρονα την παρουσίαση της κρητικής κουλτούρας όπου μια χειρονακτική εργασία γίνεται αφορμή για γιορτή, το ξενοδοχείο Creta Maris οργάνωσε μια ακόμα δράση με θέμα τον κρητικό τρύγο. Το τελετουργικό της ξεκίνησε με το μάζεμα το σταφυλιών από το αμπέλι (τρυγητός) και  την μεταφορά τους με παραδοσιακό τρόπο, φορτωμένα στο γαϊδούρι, στο χώρο του πατητηριού για την παραγωγή του μούστου, και στη συνέχεια την απόσταξη των στραφύλλων για την παραγωγή της ρακής, αλλα και την παραγωγή μουσταλευριάς. Όλα αυτά με μουσική, χορό και κεράσματα, χαρακτηριστικά της κρητικής φιλοξενίας.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των πελατών στην συγκομιδή και το πάτημα των σταφυλιών, προσφέροντάς τους μια πολύτιμη εμπειρία της πραγματικής Κρήτης. Αυτός είναι και ο σκοπός του ξενοδοχείου με τις δράσεις που οργανώνονται, να προσφέρει στους επισκέπτες της Κρήτης εμπειρίες από τον τόπο που δεν μπορεί εύκολα να επισκεφθεί κατα τη σύντομη διαμονή του στο νησί.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 676 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, Βιολογικό Αγρόκτημα και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024