Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Digi.travel και IFITT
E-tourism

Συνεργασία Digi.travel και IFITT

Η διοργανώτρια εταιρεία του συνεδρίου Digi.travel, Travel Media Applications και ο διεθνής οργανισμός IFITT (International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism) προχώρησαν σε συνεργασία, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των συνέδρων για τις τελευταίες εξελίξεις στον ηλεκτρονικό τουρισμό.

Συνεργασία μεταξύ του συνεδρίου Digi.travel και του διεθνούς οργανισμού IFITT (International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism) ανακοινώθηκε, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των συνέδρων για τις τελευταίες εξελίξεις στον ηλεκτρονικό τουρισμό. Το Digi.travel διοργανώνεται από την εταιρεία Travel Media Applications, στην οποία ανήκει το Travel Daily News Network.

Το IFITT, που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι μια ανεξάρτητη “κοινότητα”, με στόχο την συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων, και τη διάχυση της ενημέρωσης, σχετικά με τη χρήση και τις επιδράσεις των νέων τεχνολογιών ICT (Information and Communication Technologies) στον τουριστικό κλάδο.

Το συνέδριο Digi.travel θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 στο Μουσείο της Ακρόπολης, στα πλαίσια του Black Sea Forum & Workshop, διοργάνωσης του Γραφείου Συνεδρίων του Δήμου Αθηναίων. Το συνέδριο θα καλύψει μια ευρεία θεματολογία αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρονικού τουρισμού καλύπτοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις ενώ θα υπάρξουν και αναφορές σε επιμέρους θέματα που ενδιαφέρουν τους τουριστικούς επαγγελματίες, καθώς και ενα training workshop.

“Είναι μεγάλη μας χαρά που θα συνεργασθούμε με το Digi.travel ένα συνέδριο που έλλειπε από την χώρα μας. Οι εξελίξεις στον ηλεκτρονικό τουρισμό είναι ραγδαίες και η παρακολούθηση τους από τα στελέχη του τουρισμού επιβεβλημένη. Το IFITT είναι κοντά στις διεθνείς εξελίξεις και ενημερώνει τα μέλη του. Το συνέδριο Digi.travel θα είναι το συνέδριο του κλάδου, όπου θα ανακοινώνονται κάθε χρόνο τα νέα τεχνολογικά προϊόντα, και θα αποτελεί σημείο αναφοράς”, τόνισε ο κ. Δημήτρης Σερίφης, πρόεδρος του IFITT Ελλάδας και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Nelios.

“Βασισμένοι στη διεθνή μας εμπειρία, πιστεύουμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα συνέδριο ηλεκτρονικού τουρισμού, όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτόν τον κλάδο θα συμμετέχουν. Η συνεργασία με το IFITT είναι για μας στρατηγικής σημασίας με δεδομένο ότι είναι ένας διεθνής οργανισμός με παγκόσμια αναγνώριση. Στόχος μας είναι να συνεργασθούμε με όλους τους φορείς που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τουρισμού μας”, δήλωσε ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024