Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης
Ημερίδες

Διημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των εργασιών διημερίδας για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης στις 3 και 4 Οκτωβρίου, θα γίνουν συμβουλευτικά σεμινάρια προς τους οδηγούς ταξί και τους αστυνομικούς και θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από εκπροσώπους τουριστικών φορέων, του τμήματος Τουρισμού των ΤΕΙΘ, του Υπουργείου Πολιτισμού και της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διημερίδα “Νέες Προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης” προσκαλούν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Σπύρος Πέγκας. Θα παραβρεθούν και θα πάρουν το λόγο εκπρόσωποι τουριστικών φορέων της Θεσσαλονίκης.

Τη διημερίδα διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και τη Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης ΑΕ την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου (με ώρα έναρξης 16.00) στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα πραγματοποιηθούν συμβουλευτικά σεμινάρια προς τους οδηγούς ταξί και τους αστυνομικούς. Επίσης θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από εκπροσώπους τουριστικών φορέων, του τμήματος Τουρισμού των ΤΕΙΘ, του Υπουργείου Πολιτισμού, της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγγραφείς ταξιδιωτικών εκπομπών, τουριστικούς συντάκτες και συντελεστές τηλεοπτικών εκπομπών με θέμα τον τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024