Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκίνησε τη λειτουργία του το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ
Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ

Καθήκοντα γενικού διευθυντή του ΙΝΣΕΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, πρώην γενικός διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Με βασική αποστολή την στρατηγική ενίσχυσης και βελτίωσης της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, αλλά και την ουσιαστική παρέμβαση στην αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χώρα μας, ξεκίνησε η λειτουργία του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Το ΙΝΣΕΤΕ, θα ενισχύσει περαιτέρω το έργο του Συνδέσμου μέσω της παροχής επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης στην προώθηση της ποιότητας και επιχειρηματικότητας στον τομέα του τουρισμού καθώς και της ενίσχυσης των μηχανισμών και των πολιτικών ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων.

Καθήκοντα γενικού διευθυντή του ΙΝΣΕΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, πρώην γενικός διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ τη θέση του διοικητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Αμβράζης, γενικός διευθυντής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, παράλληλα με τη θέση του στην Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης επισήμανε: “Με τη δημιουργία της Marketing Greece επιχειρείται μία ουσιαστική παρέμβαση στην ενίσχυση της ζήτησης, ενώ με την έναρξη λειτουργίας του ΙΝΣΕΤΕ επιδιώκεται η εξίσου σημαντική, αν όχι σημαντικότερη, παρέμβαση στην βελτίωση της προσφοράς του τουριστικού μας προϊόντος. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την επιστημονικά εμπεριστατωμένη μελέτη και έρευνα, την ενίσχυση της ποιότητας και της γνώσης των τουριστικών επιχειρήσεων και πάνω από όλα, την αναγκαία εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού. Ο ΣΕΤΕ θεωρεί ότι ως σύγχρονος κοινωνικός εταίρος, οφείλει να συμμετέχει ενεργά στον εθνικό σχεδιασμό της ανάπτυξης, προτείνοντας στην πολιτεία ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο, πιέζοντας για την υιοθέτησή του και υποστηρίζοντας αποτελεσματικά την εφαρμογή του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024