Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΠοινικοποίηση της άγρας πελατών σε τουριστικές περιοχές της Κύπρου
Κύπρος

Ποινικοποίηση της άγρας πελατών σε τουριστικές περιοχές της Κύπρου

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής αναφέρθηκε στην ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης του φαινομένου άγρας πελατών που παρατηρείται σε τουριστικές περιοχές.

Σε περιορισμό του φαινομένου κραχτών προς άγρα πελατών στις τουριστικές περιοχές της Κύπρου αποβλέπει τροποιητική του ισχύοντος ποινικού νόμου νομοθεσία, η οποία ομόφωνα ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με το Inews.com.cy, πρόκειται για δύο προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν η μία από τους βουλευτές κ.κ. Σωτήρη Σαμψών (ΔΗΣΥ), Κυριάκο Χατζηγιάννη (ΔΗΣΥ), Ρίκκο Μαππουρίδη (ΔΗΣΥ), Γεώργιο Γεωργίου (ΔΗΣΥ) και Γιώργο Περδίκη (Κίνημα Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών) και η άλλη από τον κ. Περδίκη και που ρυθμίζουν η μεν πρώτη την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου άγρας πελατών και η δεύτερη την ανάθεση της εξώδικης ρύθμισης σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Με παρεμβάσεις τους τόσο ο πρόεδρος της Βουλής κ. Γιαννάκης Ομήρου όσο και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέρθηκαν στην ανάγκη πάταξης της ηχορύπανσης, πλην της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του φαινομένου άγρας πελατών που παρατηρείται σε τουριστικές περιοχές, όταν με πιεστικό τρόπο κάποια πρόσωπα παρενοχλούν διερχομένους, καλώντας τους να εισέλθουν σε καταστήματα, εστιατόρια ή άλλα κέντρα αναψυχής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024