Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates Airlines: Περισσότερος χρόνος στον έλεγχο επιβίβασης για λόγους ασφάλειας

Emirates Airlines: Περισσότερος χρόνος στον έλεγχο επιβίβασης για λόγους ασφάλειας

H Emirates Airlines, συμβουλεύει το επιβατικό κοινό να φθάνει μια ώρα νωρίτερα για τoν έλεγχο επιβίβασης προς όλους τους προορισμούς, για περισσότερη ασφάλεια στις διαδικασίες του αεροδρομίου. Ο διεθνής αερομεταφορέας […]

H Emirates Airlines<.>, συμβουλεύει το επιβατικό κοινό να φθάνει μια ώρα νωρίτερα για τoν έλεγχο επιβίβασης προς όλους τους προορισμούς,<...> για περισσότερη ασφάλεια στις διαδικασίες του αεροδρομίου.

Ο διεθνής αερομεταφορέας που εδρεύει στο Ντουμπάϊ, πραγματοποιεί όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις, τονίζοντας όμως στους επιβάτες ότι η προσέλευσή τους στο αεροδρόμιο θα πρέπει να γίνεται τρεις ώρες νωρίτερα από την ώρα αναχώρησης της πτήσης, δηλαδή, μια ώρα νωρίτερα από το κανονικό.

"Εξακολουθούμε να κατέχουμε την υψηλότερη θέση σε θέματα ασφάλειας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας. Τα δυσάρεστα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας στις ΗΠΑ, μας ώθησαν ώστε να λάβουμε τα μέγιστα μέτρα ασφαλείας, γεγονός που επηρέασε όλη την αεροπορική βιομηχανία. Ζητάμε τη βοήθεια του επιβατικού κοινού, να διαθέτει περισσότερο χρόνο για την διαδικασία του ελέγχου επιβίβασης στα αεροδρόμια. Αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση, αλλά οι επιβάτες γνωρίζουν ότι τα θέματα ασφάλειας δεν είναι διαπραγματεύσιμα ούτε από την Emirates<.> αλλά ούτε και από καμία άλλη εταιρία", δήλωσε o κ. Μόρις Φλάναγκαν, Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates.

Επίσης, η Emirates προειδοποιεί τους πελάτες της να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο πακετάρισμα των αποσκευών τους όταν πρόκειται να ταξιδέψουν.

Οι πελάτες απαγορεύεται αυστηρώς να μεταφέρουν στις χειραποσκευές τους, σε όλες τις πτήσεις της Emirates, τα ακόλουθα αντικείμενα: Παιχνίδια ή απομιμήσεις όπλων (μεταλλικών ή πλαστικών
Λεπίδες οποιουδήποτε μήκους (συμπεριλαμβάνονται μεταλλικές λίμες για τα νύχια)
Ξυραφάκια
Βελάκια
Ανοιχτήρια μπουκαλιών
Αθλητικά μπαστούνια (ρακέτες, ρόπαλα του κρίκετ και μπαστούνια του γκόλφ)
Στέκες μπιλιάρδου
Ανοιχτήρια με λεπίδες
Μαχαιροπήρουνα
Χαρτοκόπτες
Tradesmen tools
Ψαλίδια οποιοδήποτε μεγέθους
Βελόνες πλεξίματος
Catapults
Υποδερμικές βελόνες – Από τους επιβάτες που χρειάζονται τις υποδερμικές βελόνες για ιατρικούς λόγους (π.χ. ζαχαροδιαβήτη, αλλεργίες κλπ.), θα ζητηθεί ιατρική γνωμάτευση
Επιβάτες που μεταφέρουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω αντικείμενα (με εξαίρεση τις υποδερμικές βελόνες) θα παρακαλούνται να τα τοποθετήσουν στις αποσκευές τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024