Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία του Ξενοδοχειακού Ομίλου Mitsis με τη Mikenopa για την παροχή High Speed Internet
Εξοπλισμός

Συνεργασία του Ξενοδοχειακού Ομίλου Mitsis με τη Mikenopa για την παροχή High Speed Internet

High Speed Internet για τα ξενοδοχεία: Alila Exclusive Resort & Spa, Blue Domes Exclusive Resort & Spa, Grand Serai Congress & Spa, Norida Beach Hotel, Mitsis Grand Hotel, Faliraki Beach Hotel, Summer Palace Beach Hotel, Rinela Beach Resort & Spa και Ramira Beach Hotel.

Η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Mitsis Hotels συνεργάζεται με τη Mikenopa Hellas, εταιρεία παροχής συστημάτων και υπηρεσιών High Speed Internet στην εγχώρια αγορά, με σκοπό να παρέχουν προηγμένες υπηρεσίες διαδικτύου στους πελάτες του ομίλου.

Στην πρώτη φάση της συνεργασίας εντάσσονται τα ξενοδοχεία: Alila Exclusive Resort & Spa, Blue Domes Exclusive Resort & Spa, Grand Serai Congress & Spa, Norida Beach Hotel, Mitsis Grand Hotel, Faliraki Beach Hotel, Summer Palace Beach Hotel, Rinela Beach Resort & Spa και Ramira Beach Hotel.

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του ομίλου θα ακολουθήσουν την τουριστική σεζόν του 2014.

Οι πελάτες απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που τους παρέχουν την επιλογή μεταξύ περιορισμένης ταχύτητας δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο και επί πληρωμή προγραμμάτων πρόσβασης με premium ταχύτητες. Με αυτό τον τρόπο τόσο τα ξενοδοχεία όσο και οι πελάτες τους μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση και στο δωρεάν Internet, αλλά και την εγγυημένη γρήγορη σύνδεση των επί πληρωμή πλάνων χρήσης, ενώ ταυτόχρονα τα ξενοδοχεία έχουν εξασφαλίσει – το λιγότερο – την κάλυψη του λειτουργικού κόστους της υπηρεσίας.

Ο κ. Μήτσης, ιδιοκτήτης του Ομίλου Mitsis Hotels, δήλωσε: ”Ο συνδυασμός των συστημάτων HSIA με την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών που επιτυγχάνει η εταιρία είναι επιτακτικά για ξενοδοχειακούς ομίλους του δικού μας βεληνεκούς. Όλα τα ξενοδοχεία μας θα προσφέρουν αξιόπιστη και υψηλής ποιότητος πρόσβαση στο ίντερνετ, μια υπηρεσία τόσο σημαντική στις μέρες μας“.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, πρόσθεσε: “Η πολυπλοκότητα ενός έργου HSIA για εποχιακό ξενοδοχείο στην επαρχία σε συνδυασμό με τις σύνθετες απαιτήσεις ενός τέτοιου ομίλου πολυτελών ξενοδοχείων δημιούρησε ένα απαιτητικό μείγμα εργασιών και ευθύνης στα οποία έπρεπε να ανταποκριθούμε. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει σε αυτή μας τη συνεργασία ο ξενοδοχειακός όμιλος Mitsis Hotels, και θα προσπαθούμε διαρκώς να συνεχίσουμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024