Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣεμινάριο για τον εσωτερικό έλεγχο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Σεμινάρια

Σεμινάριο για τον εσωτερικό έλεγχο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Το TravelDailyNews διοργανώνει ένα ακόμα ενδιαφέρον σεμινάριο, με αντικείμενο τον εσωτερικό έλεγχο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, στις 13 Νοεμβρίου.

Στο κρίσιμο ζήτημα του εσωτερικού ελέγχου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και των πρακτικών τρόπων για την αναβάθμισή του θα εστιάσει το σεμινάριο με τίτλο: “Ο εσωτερικός έλεγχος στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις”, που διοργανώνει το TravelDailyNews την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σκοπός του σεμιναρίου
Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και ο εσωτερικός έλεγχος αποτελεί κλειδί για την κερδοφορία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε όλες τις κατηγορίες. Σκοπός λοιπόν του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει αρχικά τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του συστήματος εσωτερικού ελέγχου και να αντιληφθούν την μεγάλη σημασία του στη μείωση του λειτουργικού κόστους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις διάφορες τεχνικές του ελέγχου καθώς και για ειδικά θέματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Ειδικότερα οι συμμετέχοντες θα βοηθηθούν στην προαγωγή της οργάνωσης και λειτουργίας της υπηρεσίας εσωτερικού ελέγχου. Τέλος σκοπός είναι η βελτίωση της ελεγκτικής κουλτούρας της ξενοδοχειακής μονάδας και των σχέσεων μεταξύ ελεγχόμενων και εσωτερικών ελεγκτών.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο:
Ο εσωτερικός έλεγχος στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις απευθύνεται

  • σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων
  • σε εσωτερικούς ελεγκτές
  • σε εξωτερικούς ελεγκτές
  • σε ανώτατα, ανώτερα και μεσαία στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
  • σε συμβούλους επιχειρήσεων
  • σε μέλη των επιτροπών ελέγχου των Διοικητικών Συμβουλίων.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η δαπάνη συμμετοχής στο σεμινάριο μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024