Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΛιμένες 2001: Λιμάνια και μαρίνες στην Ελλάδα

Λιμένες 2001: Λιμάνια και μαρίνες στην Ελλάδα

Στις 27 με 29 Σεπτεμβρίου 2001, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοξενεί την Διεθνή Έκθεση ΛΙΜΕΝΕΣ 2001 για την Κατασκευή, Ανάπτυξη και Διαχείριση Λιμένων και Τουριστικών Λιμένων. Η έκθεση ΛΙΜΕΝΕΣ […]

Στις 27 με 29 Σεπτεμβρίου 2001, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοξενεί την Διεθνή Έκθεση ΛΙΜΕΝΕΣ 2001 για την Κατασκευή, Ανάπτυξη και<...> Διαχείριση Λιμένων και Τουριστικών Λιμένων. Η έκθεση ΛΙΜΕΝΕΣ<.> 2001, διοργανώνεται από την EuroPartnes Ltd και έχει τεθεί υπο την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Λιμένων (ESPO).

Η έκθεση θα φιλοξενήσει πάνω από 50 εκθέτες, όπως αρμόδια Υπουργεία και φορείς, λιμενικά ταμεία, οργανισμούς λιμένων, εταιρίες διαχείρισης λιμένων, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες, μελετητικά και τεχνικά γραφεία, συστήματα και υπηρεσίες για την προστασία του περιβάλλοντος, προμηθευτές δομικών υλικών, εταιρίες ποιοτικού ελέγχου κ.ο.κ.

Την ΛΙΜΕΝΕΣ 2001 αναμένεται να επισκεφθούν φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι λιμενικών ταμείων και αρχών αερολιμένων, αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι, πολιτικοί μηχανικοί, τουριστικές επιχειρήσεις, επενδυτές δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εταιρίες μεταφορών κ.ά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2001 στις 18.00 έχει κληθεί να τελέσει ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστος Παπουτσής. Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση προς τιμήν των ψαράδων της Πάρου, για τη διάσωση των ναυαγών του "ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ", στην οποία θα παρευρεθούν ο Αντιδήμαρχος Πάρου κ. Γιώργος Λουκής και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαζαίος Πετρόπουλος.

Παράλληλα με την ΛΙΜΕΝΕΣ 2001, στην οποία θα υπάρχει αφιέρωμα για τον εκσυγχρονισμό των Αερολιμένων, θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Συνέδριο EuroMare 2001 με ομιλητές υψηλού επιπέδου και αδιαμφισβήτητου κύρους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο από τον ιδιωτικό, όσο και από τον δημόσιο τομέα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις Θεματικές Ενότητες που θα συζητηθούν στο πλαίσιο του Συνεδρίου: "Ο Σύγχρονος Ευρωπαϊκός Λιμένας"
"Ιδιωτικοποίηση Λιμένων: μια Σύγχρονη Πρόκληση"
"Οι Ακτές της Αττικής με την Προοπτική του 2001"
"Αναβάθμιση Αερολιμένων: οι προοπτικές μετά το Ελ. Βενιζέλος"
"Οι Τουριστικοί Λιμένες: ένας Νέος Στρατηγικός Στόχος για τον Ελληνικό Τουρσμό"
"Το Επόμενο Βήμα για την Αναβάθμιση του Τουρισμού: το Σύγχρονο Επιβατικό Λιμάνι"
Χορηγός Διεθνούς Επικοινωνίας της ΛΙΜΕΝΕΣ 2001 είναι η International Herald Tribune – Kathimerini, ενώ χορηγοί εσωτερικής επικοινωνίας η Ναυτεμπορική και τα περιοδικά Forum και Ναυτικά Χρονικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024