Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΓήπεδο boules petanque για τους Σκανδιναβούς τουρίστες στην παραλία των Φοινικούδων
Κύπρος

Γήπεδο boules petanque για τους Σκανδιναβούς τουρίστες στην παραλία των Φοινικούδων

Στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών από τη Σκανδιναβία στοχεύει η δημιουργία γηπέδου boules petanque στην παραλία των Φοινικούδων, σύμφωνα με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας.

Όπως αναφέρει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας ,“η Εταιρεία, σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας, αποφάσισε τη χωροθέτηση του γηπέδου στις Φοινικούδες κατά τη χειμερινή περίοδο, ικανοποιώντας το αίτημα τουριστών από τις Σκανδιναβικές χώρες”.

Το boules petanque είναι από τα αγαπημένα αθλήματα των Σκανδιναβών στο οποίο οι παίκτες, πετούν μια κούφια μεταλλική μπάλα όσο πιο κοντά γίνεται σε μια μικρή ξύλινη μπάλα, κάνοντας την προσπάθεια από ένα κύκλο εκκίνησης. Το παιχνίδι παίζεται στην άμμο, εξ ου και η χωροθέτηση του γηπέδου στην παραλία των Φοινικούδων, προστίθεται.

Το boules petanque είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Σκανδιναβία και εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού μακράς διαρκείας από τις χώρες αυτές από τις οποίες, υπάρχουν τουρίστες μεγαλύτερων ηλικιών κυρίως που επιλέγουν να περάσουν ολόκληρη τη σεζόν στη Λάρνακα λόγω του ήπιου κλίματος.

Το γήπεδο θα μπορεί να χρησιμοποιείται από τους τουρίστες και τους άλλους ενδιαφερόμενους δωρεάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024