Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςH Electrolux Professional απέκτησε την πιστοποίηση Energy Star
Εξοπλισμός

H Electrolux Professional απέκτησε την πιστοποίηση Energy Star

Η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και της ρύπανσης, με ενίσχυση της εξοικονόμησης, είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του προγράμματος Energy Star.

Η Electrolux Professional ανακοίνωσε ότι η γκάμα των πλυντηρίων υψηλής περιστροφής που έχουν πιστοποίηση Energy Star είναι ακόμη πλουσιότερη και περιλαμβάνει πλέον πλυντήρια με χωρητικότητα από 11 έως 21 κιλά.

Το Energy Star είναι μέρος του προγράμματος του Γραφείου της Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ (EPA = Environmental Protection Agency) και του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ (DOE = Department of Energy). Ιδρύθηκε το 1992 για να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων και στην προστασία του περιβάλλοντος, παρέχει στους καταναλωτές τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις ενεργειακές αποδόσεις προϊόντων και πρακτικών. Οι αυστηρές προδιαγραφές τις οποίες ένα προϊόν πρέπει να πληροί για να λάβει την κυβερνητική ετικέτα – πιστοποίηση, είναι αξιόπιστη εγγύηση ότι το προϊόν συμβάλλει σημαντικά και μετρήσιμα στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και της ρύπανσης, με ενίσχυση της εξοικονόμησης, είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του προγράμματος Energy Star. Με την παραγωγή μηχανημάτων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές Energy Star, η Electrolux Professional ανταποκρίνεται σε αυτούς τους στόχους και επομένως, όχι μόνο περνάει την εξοικονόμηση ενέργειας στους πελάτες της, αλλά και συμμετέχει ενεργά στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, συμβάλλοντας έτσι σε σημαντικό βαθμό στην υγεία και περιβαλλοντικά οφέλη σε παγκόσμια κλίμακα.

Έξυπνα, οικολογικά και οικονομικά
Τα πλυντήρια υψηλής περιστροφής της Electrolux (σειρά H) έχουν “διαμορφωθεί” χάρη στη συμβολή των χρηστών και των ειδικών στον επαγγελματικό τομέα πλυντηρίων σε όλο τον κόσμο. Η διορατικότητα, η θέληση και η τεχνογνωσία βοήθησαν στη βελτίωση της μηχανικής των προϊόντων, στην εργονομία και στο σχεδιασμό, ενώ συγχρόνως διασφαλίζεται η ενεργειακή απόδοση και η βιωσιμότητα.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που η γκάμα των προϊόντων και λύσεων που προσφέρουμε έχει διευρυνθεί και είναι μέρος του προγράμματος Energy Star”, τονίζει η κα Esther Staskiewicz, επικεφαλής μάρκετινγκ της Electrolux Professional (Business Unit Laundry Systems). “Ως μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας μας, έχουμε επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη και υποστήριξη του προϊόντος που οδηγεί σε εξαιρετικές και καινοτόμες λύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και εξοικονομούν στους πελάτες μας έως και 70%, κόστη στις επιχειρήσεις τους.”

Η σειρά πλυντηρίων υψηλής περιστροφής (σειρά Η) της Electrolux συνδυάζει την τεχνολογία με την οικολογική σκέψη (green thinking) και το χαμηλό κόστος λειτουργίας. Ενεργειακά αποδοτικά, ανθεκτικά, στιβαρή κατασκευή και υψηλή τεχνολογία κατασκευής, έτσι ώστε να σέβονται το περιβάλλον σε κάθε χρόνο της χρήσης, της παραγωγής και της απόσυρσης. Αυτό υποδεικνύει τη δέσμευση της Electrolux Professional για συνεχή βιωσιμότητα, με 95% ανακυκλώσιμα προϊόντα.

Εξοικονόμηση χρόνου, οικονομικά οφέλη και μέγιστη ευελιξία
Τα υψηλόστροφα πλυντήρια (σειρά H) προσφέρουν πραγματική εξοικονόμηση και βελτιώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς: εξοικονόμηση χρόνου, επιπλέον οικονομία πόρων και μέγιστη ευελιξία.

  • Εξοικονόμηση χρόνου: Ένα πλυντήριο υψηλής περιστροφής της Electrolux μπορεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα πλύσης και στυψίματος σε χρόνο λιγότερο από 50 λεπτά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του αποτελέσματος της πλύσης.
  • Οικονομία: Η μοναδική αποτελεσματικότητά τους, σημαίνει χρησιμοποίηση λιγότερου νερού και ενέργειας για προγράμματα πλύσης και στυψίματος. Αυτό βοηθά στη μείωση των λειτουργικών εξόδων έως και 70 %, μειώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την επίδραση στο περιβάλλον. Το Αυτόματο Σύστημα Εξοικονόμησης Νερού (AWS) για τα πλυντήρια, ρυθμίζει τη στάθμη του νερού αναλόγως του βάρους των ρούχων, που σημαίνει έως και 50% σε εξοικονόμηση νερού για μισό φορτίο, καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας για την θέρμανση λιγότερου νερού. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της Electrolux, είναι το σύστημα Eco Power για τα στεγνωτήρια, το οποίο υπολογίζει πότε τα ρούχα είναι στεγνά και αυτόματα μειώνει τη θερμότητα στη θερμοκρασία cool down, με αποτέλεσμα έως και 15% εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Μέγιστη ευελιξία: Η εργονομία, η απόδοση, η ασφάλεια, και η αποτελεσματικότητα της εργασίας του προσωπικού, αποτελούν βασικούς παράγοντες του σχεδιασμού της Electrolux. Ο φιλικός προς τον χρήστη πίνακας χειρισμού και ελέγχου Compass Pro είναι διαισθητικός, έξυπνος, καθώς και πανεύκολος στη χρήση, και είναι διαθέσιμος σε 18 γλώσσες. Το σύστημα Compass Pro είναι η νοημοσύνη στο εσωτερικό της σειράς πλυντηρίων H, που παρέχει στην Electrolux την ικανότητα προσφοράς εξατομικευμένων λύσεων για κάθε είδους επιχείρησης πλυντηρίων, προσφέροντας έως και 55 προγράμματα, εκ των οποίων τα 15 είναι προγραμματιζόμενα. Ο πίνακας χειρισμού και ελέγχου Compass Pro διαθέτει επίσης και θύρα USB για να πραγματοποιούνται εγκαταστάσεις των πιο πρόσφατων, καθώς και μελλοντικών ενημερώσεων λογισμικού.

Εξοπλισμός

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024