Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators240 τουριστικοί σύμβουλοι της TUI Ην. Βασιλείου στη Λεμεσό
Κύπρος

240 τουριστικοί σύμβουλοι της TUI Ην. Βασιλείου στη Λεμεσό

Η βρετανική αγορά είναι πολύ σημαντική για την περιφέρεια Λεμεσού, συνιστώντας περίπου το 25% των επισκεπτών. Παρόλο που η συγκεκριμένη αγορά βρίσκεται σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η συνεισφορά της στον τουρισμό της Κύπρου παραμένει μεγάλη.

Η TUI UK επέλεξε την Κύπρο για την πραγματοποίηση του ετήσιου συνεδρίου ‘TUI UK and Ireland Retail Conference’ με τη συμμετοχή 850 τουριστικών συμβούλων. Την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού υποδέχθηκε 240 τουριστικούς συμβούλους στα πλαίσια ημερήσιας εκδρομής.

Κατά την άφιξή τους στη Λεμεσό, οι τουριστικοί σύμβουλοι έτυχαν θερμής υποδοχής στην Πλατεία Διοικητηρίου, όπου κοπέλες με Κυπριακές στολές πρόσφεραν κέρασμα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής από διμελές μουσικό σχήμα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κουμανδαρία και τοπικά εδέσματα. Στην συνέχεια περπάτησαν στην παλιά πόλη με συνοδεία ξεναγού με κατάληξη στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς όπου απόλαυσαν ελαφρύ γεύμα.

Η TUI είναι μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως, λειτουργώντας σε περισσότερες από 180 χώρες με περισσότερους από 30 εκατ. πελάτες. Ο ρόλος του συγκεκριμένου τουριστικού πράκτορα στη βρετανική αγορά είναι καθοριστικός και η επαφή εκατοντάδων τουριστικών συμβούλων που προωθούν τα ταξιδιωτικά πακέτα της TUI με την Κύπρο είναι  ωφέλιμη για την αναστροφή της καθοδικής πορείας των αφίξεων από τη συγκεκριμένη αγορά.

Η Λεμεσός στην World Travel Market
Ακόμη, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, στα πλαίσια του προγράμματος προβολής που εφαρμόζει, συμμετείχε στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market, στο Λονδίνο.

Η βρετανική αγορά είναι πολύ σημαντική για την περιφέρεια Λεμεσού, συνιστώντας περίπου το 25% των επισκεπτών. Παρόλο που η συγκεκριμένη αγορά βρίσκεται σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η συνεισφορά της στον τουρισμό της Κύπρου παραμένει μεγάλη, ενώ η τουριστική έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου θεωρείτε μια από τις σημαντικότερες παγκοσμίως.

Στη διάρκεια της έκθεσης έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για τη Λεμεσό βρισκόταν στη διάθεση των ενδιαφερομένων επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του κοινού. Την εταιρεία εκπροσώπησε στην έκθεση η διευθύντρια κ. Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου, ενώ παρών ήταν επίσης και ο δήμαρχος Γερμασόγειας, κ. Ανδρέας Γαβριηλίδης, ο οποίος είχε επαφές για την προώθηση πολιτικών γάμων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, και άλλους επαγγελματίες του τουρισμού με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων και την προβολή της Λεμεσού. Τα μηνύματα για το 2014 προσβλέπουν σε σταθεροποίηση της αγγλικής αγοράς ή και σε μικρές αυξήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024