Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Porto Carras Grand Resort στην έκθεση Philoxenia
Ξενοδοχεία

Το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση Philoxenia

Το ξενοδοχείο Porto Carras Grand Resort θα έχει παρουσία στη διεθνή έκθεση Philoxenia με δικό του σταντ (Νο. 47) στο περίπτερο 15.

Tο Porto Carras Grand Resort, από τις 21 έως 24 Νοεμβρίου 2013, θα συμμετέχει στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. Υπολογίζεται πως και φέτος, το Porto Carras Grand Resort θα έχει παρουσία στη Philoxenia με δικό του σταντ, το Νο. 47, στο περίπτερο 15, το οποίο πρόκειται για άλλη μια χρονιά να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

Το Porto Carras Grand Resort, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και τη γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου, συμμετέχει αδιάλειπτα στις πιο σημαντικές εκθέσεις τουρισμού.

Το ξενοδοχείο έχει λάβει πλειάδα βραβείων και πιστοποιήσεων που επιβεβαιώνουν τον προσανατολισμό του στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος. Μεταξύ άλλων, το 2013 απέσπασε το βραβείο Greece’s Leading Family Resort από τα World Travel Awards, τρεις γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες και για τη Μαρίνα, πιστοποίηση ISO 9001 για τις εγκαταστάσεις του, πιστοποιητικό από την TUV Hellas για την κατασκευή και ασφαλή λειτουργία όλων των χώρων που προορίζονται για παιδιά στο συγκρότημα ως επίσης και όλων των πισίνων, lagoons, πισίνων θαλασσοθεραπειών κ.λπ. Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς πιστό στη “πράσινη” πολιτική του το Porto Carras έχει βραβευτεί με τo Green Key Eco Label. Στις διακρίσεις του συγκροτήματος έρχεται να προστεθεί και η βράβευση από την Conde Nast Traveller της Βίλας Γαλήνης και του ξενοδοχείου Μελίτων. Η Βίλα Γαλήνη επίσης για έτη βραβεύεται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Το Porto Carras Grand Resort αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του και στον αθλητισμό. Για το λόγο αυτό σε τακτική βάση διοργανώνει κάθε έτος, διεθνή αθλητικά event που αφορούν σε διάφορα αθλήματα όπως τουρνουά γκολφ, αγώνες πυγμαχίας, διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες ιππασίας, τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, ιστιοπλοΐας, όπως επίσης αγώνες σκάκι και ράλλυ αυτοκινήτων, παρέχοντας στους συμμετέχοντες και επισκέπτες του,  υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μέσα σε ένα πολυτελές συγκρότημα.

Τη φετινή χρονιά 2013, ήδη διοργανώθηκαν πληθώρα αθλητικών εκδηλώσεων στο συγκρότημα Porto Carras με μεγάλη επιτυχία και απήχηση σε όλο τον αθλητικό και όχι μόνο, κόσμο. Επιτυχίες σημείωσε ο Όμιλος Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort με τη διοργάνωση του τουρνουά Pro-am και Open στις 26 Απρίλιου 2013 με συμμετοχή πάνω από 100 αθλητών από 10 χώρες και χρηματικά έπαθλα που κατέβαλε αξίας 12.500 ευρώ. Στη συνέχεια διοργανώθηκε στο Porto Carras Grand Resort τo “Games Festival 2013”, ένα από τα μεγαλύτερα festival παιχνιδιών στρατηγικής με συμμετοχή άνω των 850 ατόμων από πάνω από 100 χώρες. Οι διεθνείς αγώνες πυγμαχίες που ακολούθησαν στο Olympic Hall ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας & Κύπελλο Βορείου Αιγαίου καθήλωσαν τους λάτρεις των σπορ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024