Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕνημέρωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από την Kleopas Alliott Business Consultants
Σεμινάρια

Ενημέρωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από την Kleopas Alliott Business Consultants

Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, διευθύνων σύμβουλος της Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ και πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού Alliott Group ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πως θα αναδιοργανώσουν και θα εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους μεγέθη στην πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση που διανύουμε.

Οι εξελίξεις σε οικονομικό και λογιστικό  επίπεδο και ποιες προϋποθέσεις χρειάζεται να πληροί για τον εκσυγχρονισμό της μία τουριστική επιχείρηση, ήταν η βασική παρουσίαση του κ. Γιάννη Κλεώπα με τίτλο “Εξασφαλίζουμε το μέλλον της επιχείρησης σας” στο σεμινάριο του διοργάνωσε το TravelDailyNews, με θέμα: “Ο Εσωτερικός Έλεγχος στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις” που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Ο κ. Κλεώπας, διευθύνων σύμβουλος της Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ και πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού Alliott Group ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πως θα αναδιοργανώσουν και θα εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους μεγέθη στην πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση που διανύουμε. Παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις σε οικονομικό και λογιστικό επίπεδο που θα συνδράμουν στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων, ενώ παρείχε χρήσιμες συμβουλές που στο μέλλον θα συμβάλουν στη καλύτερη διαχείριση των εξόδων.

Συγκεκριμένα ανέπτυξε τα παρακάτω θέματα:
1. Φορολογία παροχών σε είδος από 1η Ιανουαρίου 2014, (αυτοκίνητα, δάνεια προσωπικού, δικαίωμα απόκτησης μετοχών, παροχή κατοικίας).
2. Κατάργηση δυνατότητας σχηματισμού αφορολόγητων αποθεματικών για επενδύσεις και φορολόγηση των υφιστάμενων.
3. Ανάθεση εργασιών Λογιστηρίου και Μισθοδοσίας σε εξωτερικό συνεργάτη σημαίνει:
α. Μείωση Κόστους
β. Λειτουργική Βελτίωση
γ. Βελτίωση της Ποιότητας
δ. Εξειδικευμένη Γνώση
ε. Ευελιξία
ζ. Ξεκάθαρη εικόνα της επιχείρησης

Ο κ. Κλεώπας, μετά το τέλος του σεμιναρίου δήλωσε: “Η εισήγηση και η παρουσία μου στο συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν εποικοδομητική και χρηστική για τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς η τεχνογνωσία της Kleopas Alliott συνέβαλε στην ενημέρωση του τουριστικού κοινού και στην επεξήγηση οικονομικών και λογιστικών πρακτικών για ένα κλάδο που είναι από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024