Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣEΦ: Άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής έκθεση «Λιμένες/Ports 2001»

ΣEΦ: Άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής έκθεση «Λιμένες/Ports 2001»

Χθες άνοιξε τις πύλες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Διεθνής έκθεση «Λιμένες/Ports 2001», που θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2001. Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ξεκίνησε […]

Χθες άνοιξε τις πύλες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Διεθνής έκθεση «Λιμένες<.>/Ports 2001», που θα διαρκέσει μέχρι<...> τις 29 Σεπτεμβρίου 2001.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ξεκίνησε το συνέδριο EuroMare 2001 που θα γίνει στα πλαίσια της έκθεσης. Προσκεκλημένοι στα εγκαίνια ήταν ο κ. Χρήστος Παπουτσής YEN, ο κ. Patrick Verhoeven γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Λιμένων, ο κ. Απόστολος Kαμαρινάκης διευθυντής Διεύθυνσης Λιμένων και Λιμενικών Έργων, όπως και οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι από τους Οργανισμούς Λιμένων Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Ραφήνας και Λαυρίου.

Σήμερα πρόκειται να συζητηθεί το θέμα: «Ο Σύγχρονος Ευρωπαϊκός Λιμένας», με ομιλητές τους τον κ. Γεώργιο Xαλβάτζογλου γενικό γραμματέα YEN, τον κ. Patrick Verhoeven διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Λιμένων (ESPO), τον κ. Απόστολο Kαμαρινάκη πλοίαρχο Λ.Σ. και διευθυντή Λιμένων & Λιμενικών Έργων YEN, τον κ. Ευάγγελο Kουζιλό πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, και τον κ. Βασίλη Τσελέντη αναπληρωτή καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά.

Αύριο θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Ιδιωτικοποίηση Λιμένων: Μια σύγχρονη πρόκληση
Οι ακτές της Αττικής με την προοπτική του 2004
Αναβάθμιση Αερολιμένων: Οι προοπτικές μετά το 'Ελευθέριος Βενιζέλος'
Οι Τουριστικοί Λιμένες: Ένας νέος στρατηγικός στόχος για τον Ελληνικό Τουρισμό
Το επόμενο βήμα για την αναβάθμιση του Tουρισμού: Το σύγχρονο Επιβατικό Λιμάνι
Παράλληλα, θα λειτουργεί στον εκθεσιακό χώρο έκθεση φωτογραφίας με θέμα την πόλη του Λαυρίου σε συνεργασία με την AKTO.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024