Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚαι ο Δ. Σερίφης (Nelios.com) στο Hotel Quality Masterclass του TravelDailyNews
Σεμινάρια

Και ο Δ. Σερίφης (Nelios.com) στο Hotel Quality Masterclass του TravelDailyNews

Τη θεματική ενότητα με τίτλο 'Ποιοτικά χαρακτηριστικά και συχνά λάθη στο στήσιμο μιας ξενοδοχειακής ιστοσελίδας' θα καλύψει ο κ. Δημήτρης Σερίφης, διευθύνων σύμβουλος και συνιδιοκτήτης της Nelios.com, στο σεμινάριο 'Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor' του TravelDailyNews.

Στο κρίσιμο ζήτημα της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, καθώς και των πρακτικών τρόπων για την αναβάθμισή της θα εστιάσει το σεμινάριο με τίτλο “Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor” που διοργανώνει το TravelDailyNews στις 27 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Τη θεματική ενότητα με τίτλο “Ποιοτικά χαρακτηριστικά και συχνά λάθη στο στήσιμο μιας ξενοδοχειακής ιστοσελίδας” θα καλύψει ο κ. Δημήτρης Σερίφης, διευθύνων σύμβουλος και συνιδιοκτήτης της Nelios.com. Ο κ. Σερίφης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες ειδικούς της διαδικτυακής επικοινωνίας, έχοντας υλοποιήσει πλήθος έργων online marketing στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Κύριος εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Δημήτρης Κούτουλας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024