Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία της Nova με το Athenaeum InterContinental
Εξοπλισμός ξενοδοχείων

Συνεργασία της Nova με το Athenaeum InterContinental

Το 'μενού' των τηλεοπτικών επιλογών που προσφέρει πλέον το Athenaeum InterContinental περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα καναλιών, όπως Novasports, διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, Disney Channel, Novalifε και υπηρεσία Adult Pack.

Με υπηρεσίες Nova ενισχύει τις παροχές του το βραβευμένο ξενοδοχείο του αθηναϊκού κέντρου Athenaeum InterContinental.

Συγκεκριμένα, οι ένοικοι του πολυτελούς ξενοδοχείου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις τηλεοπτικές υπηρεσίες, της ψηφιακής συνδρομητικής τηλεόρασης και παρόχου 3Play υπηρεσιών, Nova.

Το “μενού” των τηλεοπτικών επιλογών που προσφέρει πλέον το Athenaeum InterContinental περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα καναλιών που καλύπτουν πλήρως όλες τις προτιμήσεις. Πιο αναλυτικά, οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως τους αγώνες Super League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, Eurocup, τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, καθώς και μια πληθώρα δημοφιλών αγωνισμάτων όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Παράλληλα, οι επισκέπτες του γνωστού συνεδριακού ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβαση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ώστε να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις εξελίξεις.

Οι ένοικοι του βραβευμένου -με τη διάκριση “Greece’s Leading Hotel”– ξενοδοχείου, θα έχουν στη διάθεσή τους μέσω του πλουραλιστικού “μπουκέτου” της Nova, το παιδικό κανάλι Disney Channel, το οποίο περιλαμβάνει παιδικές σειρές, κινούμενα σχέδια και ταινίες, καθώς και το κανάλι Novalifε, το οποίο προβάλλει αγαπημένες σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές. Επίσης, θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Adult Pack της Nova που περιλαμβάνει τα κανάλια Hustler HD, Private Spice και Dorcel TV.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024