Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Gulf Air γιορτάζει 30 χρόνια πτήσεων προς τη Λάρνακα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Gulf Air γιορτάζει 30 χρόνια πτήσεων προς τη Λάρνακα

Η αεροπορική εταιρεία Gulf Air σηματοδοτεί το ορόσημο των 30 χρόνια πτήσεων προς τη Λάρνακα τιμώντας τον πιο αφοσιωμένο Κύπριο πελάτη της.

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, γιόρτασε την 30ή επέτειο έναρξης των πτήσεών της προς τη Λάρνακα κάνοντας μια έκπληξη στον πιο αφοσιωμένο Κύπριο πελάτη της. Ο κ. Ιωάννης Στρογγυλός, μέλος Gold FalconFlyer της εταιρείας, ο οποίος πετά με την Gulf Air από τότε που η εταιρεία άρχισε να εκτελεί πτήσεις προς τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου το 1976, πήρε δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο από τα γραφεία της εταιρείας στη Λάρνακα.

Κατά την παράδοση του εισιτηρίου, ο γενικός αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Gulf Air στην Κύπρο και διευθυντής Μάρκετινγκ της Orthodoxou Aviation, κ. Αλέξανδρος Ηλία, σχολίασε: “Είναι χαρά μας που τιμούμε τον κ. Ιωάννη Στρογγυλό, ο οποίος πετά με την Gulf Air από τότε που αυτή άρχισε να εκτελεί πτήσεις προς τη Λάρνακα, εδώ και τρεις δεκαετίες.  Από τότε, η Λάρνακα εξελίχθηκε σε βασικό προορισμό και σήμερα η Gulf Air εκτελεί 5 πτήσεις εβδομαδιαίως από την έδρα της το Μπαχρέιν”.

Με ένα από τα πιο εκτεταμένα και αποτελεσματικά δίκτυα πτήσεων στη Μέση Ανατολή, η Gulf Air είναι σε θέση να συνδέει τη Λάρνακα με περισσότερους από 12 προορισμούς της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι, του Κουβέιτ και της Ντόχα.

Για τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς προορισμούς στην Ινδική υποήπειρο και την Άπω Ανατολή, η Gulf Air προσφέρει απρόσκοπτες συνδέσεις της Κύπρου με δημοφιλείς προορισμούς επαγγελματικών ταξιδίων και διακοπών όπως το Δελχί και η Μπανγκόκ.

Η Gulf Air προσφέρει επίσης μια μοναδική υπηρεσία Ειδικών Αεροσυνοδών για παιδιά (Sky Nanny), καθώς και υπηρεσία υψηλής κουζίνας Sky Chef, ικανοποιώντας έτσι τις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις των επιβατών της. Πρόσφατα, η εταιρεία αναδείχθηκε από αμερικανικό έντυπο η περισσότερο “Φιλική προς την Οικογένεια” αεροπορική εταιρεία για δεύτερη συνεχή χρονιά και το πλήρωμα καμπίνας πέτυχε βαθμολογία “άριστα” σε πρόσφατη ανεξάρτητη έρευνα μεταξύ επιβατών που διενεργήθηκε από την IATA.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024