Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία της Gulf Air και του ΚΟΤ για τη διοργάνωση roadshow στην Ινδία
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Συνεργασία της Gulf Air και του ΚΟΤ για τη διοργάνωση roadshow στην Ινδία

Η Gulf Air και οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου επέδειξαν τις τουριστικές παροχές της χώρας τους, καθώς και τις πιο εξυπηρετικές επιλογές μετακίνησης από την Ινδία στην Κύπρο.

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, πρόσφατα εγκαινίασε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ) για τη διοργάνωση ενός roadshow στο Δελχί και τη Βομβάη της Ινδίας. Κατά τη διάρκεια των δύο μονοήμερων εκδηλώσεων, η Gulf Air και οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις τουριστικές παροχές της χώρας τους καθώς και τις πιο εξυπηρετικές επιλογές μετακίνησης από την Ινδία στην Κύπρο.

Στο roadshow παρέστη ο εθνικός αντιπρόσωπος της Gulf Air στην Ινδία, κ. A. Hussain A. Rahman, και ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού, κ. Βασίλης Θεοχαρίδης. Η Smart Events, η Amathus Destinations και η Sea Hat Travel & Tours ήταν μερικοί από τους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών που συμμετείχαν στο roadshow.

O εθνικός αντιπρόσωπος της Gulf Air στην Ινδία σχολίασε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με τον ΚΟΤ για τη διοργάνωση του roadshow στο Δελχί και στη Βομβάη της Ινδίας, μέσω του οποίου προωθείται η Κύπρος ως ο ιδανικός προορισμός διακοπών. Η Gulf Air προσφέρει άνετα δρομολόγια πτήσεων και εξαιρετικές δυνατότητες ανταπόκρισης, εντός 3 ωρών, προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας μέσω της έδρας της στο Μπαχρέιν.

Η Κύπρος αποτελεί δημοφιλή προορισμό διακοπών στην αγορά της Ινδίας με ποικίλες προσφορές για οικογένειες και εκδρομείς. Από τις παραλίες μέχρι τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, η Κύπρος είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών για όλο το χρόνο.”

“Εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη της Gulf Air ως χορηγού του roadshow μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά μαζί της στο άμεσο μέλλον, με στόχο την προώθηση της Κύπρου”, σχολίασε ο κ. Θεοχαρίδης.

Αυτή τη στιγμή, η Gulf Air πετά προς την Κύπρο μέσω της έδρας της στο Μπαχρέιν από τέσσερις προορισμούς της Ινδίας: Τσενάι, Δελχί, Βομβάη και Κότσι. Η αεροπορική εταιρεία πρόκειται να προσθέσει έναν ακόμη προορισμό, το Θιρουβανανθαπούραμ της Ινδίας, ξεκινώντας με 5 πτήσεις προς την πρωτεύουσα Κεράλα στις 15 Δεκεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024