Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροώθηση της Κύπρου από τον ΚΟΤ στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Προώθηση της Κύπρου από τον ΚΟΤ στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης

Από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού πραγματοποιεί προώθηση της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.

Τις ομορφιές της Κύπρου και τα όσα προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός θα επιχειρήσει να μεταφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε όσους επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο του stand, στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη (11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Μουδανιών, Περιοχή Αεροδρομίου).

Για 4 ημέρες, από τις 5 έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2013, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις τουριστικές υποδομές, τις φυσικές ομορφιές, την ξενοδοχειακή υποδομή, τις θεματικές διαδρομές, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από ενδιαφέρον οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα προσφέρεται δωρεάν.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, θα δειγματίζονται και καλαίσθητες αυτοστήρικτες αφίσες με εικόνες της Κύπρου για διακόσμηση σχολείων, συλλόγων και άλλων φορέων, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν, μετά από συνεννόηση με το προσωπικό του σταντ  του ΚΟΤ στο Mediterranean Cosmos.

Κατά την περίοδο αυτή, οι επισκέπτες του σταντ θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο σταντ του ΚΟΤ, στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30 με “έπαθλο” κυπριακές νοστιμιές και άλλα δώρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση, συμπληρώνοντας το ειδικό κουπόνι που θα βρουν στο σταντ του ΚΟΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024