Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Porto Carras Grand Resort στην έκθεση της Σμύρνης
Ξενοδοχεία

Το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση της Σμύρνης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort συμμετέχει στις πιο δημοφιλείς εκθέσεις, επιδιώκοντας να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας, για την αύξηση του τουρκικού εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Χαλκιδική.

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο “Izmir|, με τη συμμετοχή αρκετών χωρών και την έντονη παρουσία της Ελλάδας από επαγγελματίες του τουρισμού.

Το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort συμμετέχει στις πιο δημοφιλείς εκθέσεις, επιδιώκοντας να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας, για την αύξηση του τουρκικού εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Χαλκιδική με ενέργειες,
α. προβολής των προτερημάτων ευρύτερου τουριστικού ενδιαφέροντος και των αξιοθέατων της περιοχής,
β. δημιουργίας καναλιών επικοινωνίας με ηγετικούς τουριστικούς φορείς της Τουρκίας,
γ. που αφορούν  στην απλοποίηση έκδοσης visas στους Τούρκους τουρίστες και
δ. που αφορούν στην αναβάθμιση των συνδέσεων Σμύρνης με Θεσσαλονίκη (αεροπορικώς ή οδικώς).

“Αν και η αεροπορική σύνδεση της Σμύρνης με τη Θεσσαλονίκη, που εγκαινιάστηκε το 2013, απέδωσε καρπούς και φαίνεται να αποδώσει περισσότερο το 2014, θα πρέπει να γίνουν και ενέργειες για την αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης με τη γείτονα χώρα, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός Τούρκων τουριστών επισκέπτεται την Β. Ελλάδα οδικώς. Μια τέτοια ενέργεια θα αναβαθμίσει τον τουρισμό της Χαλκιδικής, η οποία προσφέρεται πέρα των μορφών του κλασικού τουρισμού και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως π.χ. θρησκευτικού, αρχαιολογικού, συνεδριακού, υγείας & ευεξίας, golf, περιπατητικών διαδρομών, θαλάσσιου τουρισμού, διοργάνωσης ιππικών αγώνων  και άλλων”, υποστηρίζει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

“Για το Porto Carras Grand Resort, η συμμετοχή στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης, σηματοδοτεί τη στοχευμένη του στρατηγική που έχει υιοθετήσει, για ‘άνοιγμα’ στην τουρκική αγορά. Τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν καταλυτικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης σε όλη την Β. Ελλάδα και στη Χαλκιδική και για το σκοπό αυτό, το Porto Carras Grand Resort θα προχωρήσει σε συνεργασίες και διαρκή επικοινωνία με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024