Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία του T.O. Olympic Holidays με τη NetSemantics
TOs

Συνεργασία του T.O. Olympic Holidays με τη NetSemantics

Η Olympic Holidays θα χρησιμοποιήσει σε όλο το φάσμα των λειτουργιών του την ενιαία πλατφόρμα λογισμικού της NetSemantics, που αποτελείται από τα nsTravel + nsHub + nsTIS + nsMobile.

Ο Βρετανός Tour Operator Olympic Holidays, ένας από τους μεγαλύτερους specialists για Ελλάδα, επέλεξε την τεχνολογική πλατφόρμα της ελληνικής εταιρείας τεχνολογικών λύσεων NetSemantics για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών του.

Η Olympic Holidays θα χρησιμοποιήσει σε όλο το φάσμα των λειτουργιών του την ενιαία πλατφόρμα λογισμικού της NetSemantics, που αποτελείται από τα nsTravel + nsHub + nsTIS + nsMobile. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Νίκος Μυλωνάς, διευθυντής του Olympic Holidays, “ο όμιλος Olympic Holidays, σε μια προσπάθεια για αποτελεσματικότερη οργάνωση της καθημερινής διαχείρισης και ομαλής λειτουργίας του και για να ενισχύσει τις πωλήσεις, τις κρατήσεις και το operation έως τη λογιστική διαχείριση, επέλεξε μετά από ενδελεχή διεθνή έρευνα αγοράς, τη σύγχρονη και ενοποιημένη πλατφόρμα λογισμικού της NetSemantics για την τουριστική βιομηχανία, με απώτερο σκοπό να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματά της”.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με την Olympic Holidays ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NetSemantics, κ. Κώστας Πανόπουλος ανέφερε ότι “είμαστε πολύ υπερήφανοι που τα προϊόντα μας έχουν επιλεγεί από τον όμιλο Olympic Holidays και στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε τον μεγάλο αυτό tour operator στην προσπάθειά του να βελτιστοποιήσει τις επιχειρησιακές διαδικασίες του με την χρήση της σύγχρονης και ενοποιημένης πλατφόρμας λογισμικού μας”.

Η NetSemantics έχει δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού για τη βιομηχανία του τουρισμού η οποία αποτελείται από λογισμικό ERP, όσον αφορά τη λειτουργία των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των tour operator (nsTravel), ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsHub) για τη συγκέντρωση διαθεσιμοτήτων και τιμών για τα τουριστικά προϊόντα σε ένα κεντρικό κόμβο και τη διανομή τους σε ηλεκτρονικά κανάλια, ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsTIS) για την οργάνωση του front office για ηλεκτρονικές κρατήσεις και ένα εξειδικευμένο προϊόν για την πώληση εκδρομών και άλλων υπηρεσιών από κινητές συσκευές (nsMobile).

Σημειώνεται ότι η Olympic Holidays διακινεί περίπου 500.000 ταξιδιώτες το χρόνο κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και την Κύπρο όπου και εξειδικεύεται καθώς και σε Τουρκία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ερυθρά Θάλασσα, Αίγυπτο, Μάλτα, Τυνησία, Κανάρια, Γκάμπια, Γκόα ενώ πρόσφατα πρόσθεσε και Ισπανία και Πορτογαλία. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους Tour Operators στη Βρετανία και συνεργάζεται με περίπου 2.500 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024