Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣτη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο τα σεμινάρια του Travel Daily News Masterclass Series
Σεμινάρια

Στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο τα σεμινάρια του Travel Daily News Masterclass Series

Στην Θεσσαλονίκη το 2014 τα σεμινάρια Travel Daily News Masterclass Series . Ήδη έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο να γίνουν τα σεμινάρια «Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor» και ”Ο Εσωτερικός Έλεγχος στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις”.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά σεμιναρίων στην Αθήνα το 2013 Travel Daily News Masterclass Series θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη μέσα στο Φεβρουάριο δύο από τα σεμινάρια το “Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor” και  ”Ο Εσωτερικός Έλεγχος στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις”.

Συγκεκριμένα, στις 5 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το σεμινάριο “Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor” όπου θα αναλυθούν η σημασία της ποιότητας για τη βιωσιμότητα και κερδοφορία των ξενοδοχείων, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και συχνά λάθη στο στήσιμο μιας ξενοδοχειακής ιστοσελίδας και πρακτικές συμβουλές για την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας. Έχοντας ασχοληθεί επί πολλά χρόνια με θέματα ξενοδοχειακού μάνατζμεντ και επιμόρφωσης διευθυντικών στελεχών, θα προσεγγίσει το ζήτημα της ποιοτικής αναβάθμισης ξενοδοχείων με καθαρά πρακτικό πνεύμα και θα εστιάσει σε απλούς και προσιτούς τρόπους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Τη θεματική ενότητα με τίτλο “Ποιοτικά χαρακτηριστικά και συχνά λάθη στο στήσιμο μιας ξενοδοχειακής ιστοσελίδας” θα καλύψει ο κ. Δημήτρης Σερίφης, διευθύνων σύμβουλος και συνιδιοκτήτης της Nelios.com. Ο κ. Σερίφης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες ειδικούς της διαδικτυακής επικοινωνίας, έχοντας υλοποιήσει πλήθος έργων online marketing στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Το κρίσιμο ζήτημα του εσωτερικού ελέγχου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καθώς και των πρακτικών τρόπων για την αναβάθμισή του θα εστιάσει το σεμινάριο με τίτλο “Ο εσωτερικός έλεγχος στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις” που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου με εισηγητή τον κ. Απόστολο Ραφελέτο, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο ξενοδοχειακών μονάδων καθώς εργάστηκε σε γνωστό διεθνή ελεγκτικό οίκο και μέχρι σήμερα εργάζεται ως εσωτερικός ελεγκτής σε ξενοδοχειακή αλυσίδα. Θα προσεγγίσει το ζήτημα του σεμιναρίου με καθαρά πρακτικό πνεύμα και θα εστιάσει σε απλούς και προσιτούς τρόπους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στους συμμετέχοντες και των δύο σεμιναρίων θα χορηγηθούν σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η δαπάνη συμμετοχής στα σεμινάρια μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024