Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΟΤ για ναυαγοσώστες
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΟΤ για ναυαγοσώστες

Το σεμινάριο του ΚΟΤ για ναυαγοσώστες είχε ως κεντρικό θέμα την επαγγελματική συμπεριφορά κατά την διεξαγωγή της εποπτείας της παραλίας και την αναβάθμιση του ρόλου του ναυαγοσώστη προς τους λουόμενους.

Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού για αναβάθμιση του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών και επιμόρφωση των εργαζομένων στην τουριστική βιομηχανία, ο ΚΟΤ, σε συνεργασία με την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Λεμεσό, το οποίο απευθυνόταν σε ναυαγοσώστες.

Το σεμινάριο είχε ως κεντρικό θέμα την επαγγελματική συμπεριφορά κατά την διεξαγωγή της εποπτείας της παραλίας και την αναβάθμιση του ρόλου του ναυαγοσώστη προς τους λουόμενους.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και παράλληλα εξέφρασαν την επιθυμία ανάλογα σεμινάρια να διοργανωθούν και στο μέλλον.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024