Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔιαγωνισμός φωτογραφίας για την ανάδειξη της Λευκάδας
Προβολή προορισμού

Διαγωνισμός φωτογραφίας για την ανάδειξη της Λευκάδας

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα 'Λευκάδα – ο θησαυρός μας' πραγματοποιείται έως τις 15 Μαρτίου 2014, για την ανάδειξη του πλούτου του νησιού του Ιονίου.

H ηλεκτρονική εφημερίδα Lefkada press, η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας και η σελίδα στο facebook “visit lefkada”, στην προσπάθειά τους να αναδείξουν τον πλούτο του νησιού του Ιονίου, αλλά και να ενθαρρύνουν όλους τους ερασιτέχνες φωτογράφους, διοργανώνουν για πρώτη φορά διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Λευκάδα – ο θησαυρός μας”.

“Το νησί μας έχει φανταστικές ομορφιές, πολλές από αυτές είναι γνωστές και άλλες κρυμμένες σαν πολύτιμα μαργαριτάρια. Περιμένουμε να βάλετε όλη την αγάπη για τον τόπο μας για να ανακαλύψετε αλλά και να αποτυπώσετε τις ομορφιές αυτές στο φωτογραφικό σας φακό. Γιατί η Λευκάδα μας αξίζει το καλύτερο! Σας προσκαλούμε λοιπόν να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, να αποτυπώσετε τις ομορφιές του νησιού μας και εμείς με τη σειρά μας μέσα από τις ιστοσελίδες μας θα τις ταξιδέψουμε μακριά”, αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και 15 Μαρτίου 2014.

Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με έως πέντε φωτογραφίες. Απαραίτητα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι:

  • Οι φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, με διαμόρφωση JPEG, ανάλυση 300 dpi σε ένα CD.
  • Οι φωτογραφίες σε έντυπη μορφή, εκτυπωμένες σε χαρτί Α5, κατά προτίμηση φωτογραφικό.
  • Η αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (στη σελίδα visit lefkada).

Θα απονεμηθούν τρία βραβεία. Τα βραβεία των τριών νικητών είναι τα εξής:

  • 1ο Βραβείο: Τρίμερο σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου
  • 2ο Βραβείο: Τρίμερο σε ενοδοχείο της Λευκάδας
  • 3ο Βραβείο: Το φωτογραφικό λεύκωμα “Έτη Φωτός” του Νίκου Κατωπόδη-Πανοθώμου.

Όλο το υλικό θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς ή να παραδοθεί στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας με την ένδειξη “Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας” στη διεύθυνση: Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας, Μαρίνα Λευκάδας, Τ.Κ. 311 00.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024