Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίKalavrita Family Weekend από τους τουριστικούς επιχειρηματίες των Καλαβρύτων
Χειμερινός τουρισμός

Kalavrita Family Weekend από τους τουριστικούς επιχειρηματίες των Καλαβρύτων

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου 2014 τα παιδιά μέχρι 14 ετών, που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα απολαύσουν δωρεάν όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, δηλαδή διαμονή με πρωινό στα ξενοδοχεία, φαγητό στα εστιατόρια και τις ταβέρνες, δωρεάν είσοδο στο Σπήλαιο Καστριών και το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Οι ενήλικες χρεώνονται κανονικά.

Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στα παιδιά, αποφάσισαν να προσφέρουν οι επιχειρηματίες των Καλαβρύτων. Η Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, εστιατόρια και ταβέρνες της περιοχής ενώνουν τις δυνάμεις τους και φιλοξενούν το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου, οικογένειες στα Καλάβρυτα για να περάσουν αξέχαστα, χωρίς μεγάλο κόστος.

Η δράση με τίτλο “Kalavrita Family Weekend” έχει ως στόχο να αναδείξει το χαρακτήρα της πόλης των Καλαβρύτων σαν ένα προορισμό φιλικό στην οικογένεια και το παιδί. Προσφέρεται έτσι η ευκαιρία  σε περισσότερες οικογένειες να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τα υπέροχα τοπία και μνημεία των Καλαβρύτων και να απολαύσουν τις παροχές του Χιονοδρομικού Κέντρου χωρίς να επιβαρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός.
     
Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου 2014 τα παιδιά μέχρι 14 ετών, που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα απολαύσουν δωρεάν όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, δηλαδή διαμονή με πρωινό στα ξενοδοχεία, φαγητό στα εστιατόρια και τις ταβέρνες, δωρεάν είσοδο στο Σπήλαιο Καστριών και το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.  Οι ενήλικες χρεώνονται κανονικά.
 
Στην προσπάθεια αυτή “σύμμαχος” είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το οποίο θα προσφέρει δωρεάν Ski Pass, εξοπλισμό και μια διαδραστική δραστηριότητα στον παιδότοπο του Χιονοδρομικού στα παιδιά ηλικίας  έως και 14 ετών, εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς τους (τουλάχιστον ο ένας γονέας πρέπει να προμηθευτεί το ski pass του Χιονοδρομικού).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024