Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΜέλη και πάλι του HAPCO οι Erasmus Conferences Tours & Travel και C.T.M. International
MICE

Μέλη και πάλι του HAPCO οι Erasmus Conferences Tours & Travel και C.T.M. International

Οι εταιρείες Erasmus Conferences Tours & Travel και C.T.M. International ανανέωσαν την εγγραφή τους στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO.

Την εγγραφή τους στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO ανανέωσαν για το νέο έτος (2014) οι εταιρείες Erasmus Conferences Tours & Travel και C.T.M. International, γεγονός ιδιαίτερα θετικό για την έμπρακτη συσπείρωση δύναμης και φωνής της ελληνικής συνεδριακής αγοράς. Ο HAPCO και τα μέλη του, τις ευχαριστεί και τις καλωσορίζει.

Η Erasmus Conferences Tours & Travel SA εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται από το 1993 στη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, εκθέσεων και εταιρικών ταξιδίων αναλαμβάνοντας έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό, κεφαλαιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της και την εμπιστοσύνη των πελατών της, επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων σε όλο τον κόσμο. Με σημεία εκκίνησης της Ευρώπη και τις ΗΠΑ η εταιρεία πέτυχε να αναδειχθεί σε μία από τις καλύτερες  διεθνώς και να έχει ήδη διασχίσει μέσω εκδηλώσεων σχεδόν κάθε ήπειρο μέσω προηγούμενων ή σχεδιαζόμενων έργων.

Η εταιρεία C.T.M. International SA ιδρύθηκε το 1963 ως Svoronos Travel. Στα πλαίσια της εξέλιξης και ανάπτυξης της εταιρείας και ακολουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς της εποχής, στις αρχές του 2008 η εταιρεία αλλάζει επωνυμία και αποκτά νέα εταιρική ταυτότητα με τον τίτλο C.T.M. International SA (Congress Travel Management International SA). Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κ. Λουκάς Καμπανάρης, ο οποίος κατέχει μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό και συνεδριακό χώρο. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην οργάνωση συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στα ταξίδια κινήτρων, καθώς και σε κάθε είδους οργάνωση επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024