Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνέδριο για την ανάπτυξη των αεροπορικών συγκοινωνιών της Κύπρου
Συνέδρια

Συνέδριο για την ανάπτυξη των αεροπορικών συγκοινωνιών της Κύπρου

Στόχος του συνεδρίου για την ανάπτυξη των αεροπορικών συγκοινωνιών της Κύπρου είναι να αναδείξει την πληθώρα εναλλακτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και να ενθαρρύνει όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, να εργαστούν από κοινού.

Πραγματοποιείται σήμερα, για πρώτη φορά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, συνέδριο με θέμα “Ανάπτυξη των Αεροπορικών Συγκοινωνιών της Κύπρου μέσα από την αλλαγή, τη συνεργασία και την καινοτομία”. Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία”.

Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων των Αεροδρομίων της Κύπρου κ. Αδάμος Ασπρής, “το συνέδριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Hermes Airports, δηλαδή του οργανισμού που διαχειρίζεται τα διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει την πληθώρα εναλλακτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και να ενθαρρύνει όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, να εργαστούν από κοινού στο πλαίσιο μιας ενιαίας στρατηγικής σε συνάρτηση πάντα με τα σχέδια διεύρυνσης της αεροπορικής σύνδεσης της Κύπρου με το εξωτερικό”.

Πρόσθεσε ότι στο συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν σημαντικές προσωπικότητες  της τουριστικής βιομηχανίας τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό. “Οι διοργανωτές φιλοδοξούν ότι με την ευκαιρία του συνεδρίου αυτού θα υπάρξει μια ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση, η οποία θα έχει ως βάση της, την εμπειρογνωμοσύνη διεθνών προσωπικοτήτων και μια σειρά από επιτυχημένα παραδείγματα, παγκοσμίως”, τόνισε.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024