Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗμερίδα για την ποιότητα του προορισμού, το Φεβρουάριο στη Ρόδο
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ημερίδα για την ποιότητα του προορισμού, το Φεβρουάριο στη Ρόδο

Ημερίδα με θέμα την ποιότητα του προορισμού θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στις 22 Φεβρουαρίου, με ομιλητές από διάφορους τουριστικούς φορείς.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου την πρώτη συνάντηση του για το 2014. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών του, το ΔΣ είχε ως προσκεκλημένο του Συλλόγου τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ρόδου, αρχιπύραρχο κ. Γαϊτανίδη.

Ο κ. Γαϊτανίδης και οι αξιωματικοί της υπηρεσίας που τον πλαισίωσαν, έκαναν μια περιεκτική ομιλία στα μέλη του Συλλόγου σχετικά με την πυρασφάλεια των ξενοδοχείων, δίνοντας μεγάλο αριθμό παραδειγμάτων αλλά και πραγματικών περιστατικών που έχουν συμβεί στο νησί μας και αλλού.

Η ενδιαφέρουσα αυτή ενημέρωση τελείωσε με την υποβολή αρκετών ερωτήσεων από τα μέλη του Συλλόγου. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την πορεία των κρατήσεων, αλλά και την πραγματοποίηση ημερίδας που θα διοργανώσει ο Σύλλογος με θέμα την ποιότητα του προορισμού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου και θα προσκληθούν οι τοπικές αρχές, καθώς και ομιλητές από διάφορους τουριστικούς φορείς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024