Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ellinair θα πετά από Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία προς Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ellinair θα πετά από Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία προς Ελλάδα

Το πρώτο αεροσκάφος διατίθεται ήδη για δρομολόγια και το δεύτερο από τον Απρίλιο 2014. Τα αεροσκάφη θα διατίθενται επιπλέον προς ναύλωση (Charter) σε ενδιαφερόμενους εφόσον υπάρχει σχετική διαθεσιμότητα.

H Ellinair ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν από την ΥΠΑ οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η εταιρεία είναι πλέον κάτοχος Τεχνικής Αδείας (AOC) και Εμπορικής Αδείας Εκμετάλλευσης και εκτέλεσης πτήσεων.

Η εταιρεία έχει αποκτήσει την ιδιοκτησία δύο αεροσκαφών RJ85 με δυνατότητα συνεχούς πτήσεως μέχρι 4 ώρες και χωρητικότητα 96 θέσεων δερμάτινων καθισμάτων. Τα δύο αυτά αεροσκάφη που είναι τα πρώτα του στόλου της Ellinair θα εκτελούν δρομολόγια για τους πελάτες του Mouzenidis Travel, με κύριες αγορές προέλευσης τη Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Τα αεροσκάφη θα έχουν βάση το αεροδρόμιο “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο αεροσκάφος θα διατεθεί για δρομολόγια μετά τις 05/02/2014 και το δεύτερο τον Απρίλιο 2014. Τα αεροσκάφη θα διατίθενται επιπλέον προς ναύλωση (Charter) σε ενδιαφερόμενους εφόσον υπάρχει σχετική διαθεσιμότητα.

Οι προορισμοί των πρώτων πτήσεων θα είναι πόλεις των προαναφερόμενων χωρών από Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα οι πτήσεις θα είναι προς και από Mineralnye-Vody, Kharkov, Dnepropetrovsk, Kiev, Donetsk, Liviv, Voronezh και Kaliningrrad. Οι πτήσεις και οι προορισμοί σταδιακώς θα αυξηθούν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται στην Ελλάδα από τις περιοχές που δραστηριοποιείται το τουριστικό πρακτορείο Mouzenidis.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ομίλου Mouzenidis, το 2015 περισσότεροι από 500.000 επισκέπτες θα διακινηθούν από/προς την Ελλάδα, μέσω του τουριστικού πρακτορείου του Ομίλου.

Η Ellinair είναι μέλος του Mouzenidis Group που περιλαμβάνει 11 εταιρείες διαφόρων δραστηριοτήτων, με επίκεντρο τον τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024