Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΟ Χρ. Δράζος μιλά για τη φωτογραφική 'ταυτότητα' των ξενοδοχείων στο Hotel Branding Masterclass
Σεμινάρια

Ο Χρ. Δράζος μιλά για τη φωτογραφική 'ταυτότητα' των ξενοδοχείων στο Hotel Branding Masterclass

Η εισήγηση του Χρήστου Δράζου, κορυφαίου Έλληνα φωτογράφου ξενοδοχείων, αποτελεί μέρος του Hotel Branding Masterclass που διοργανώνεται από την Travel Media Applications και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα στις 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Εισήγηση για τον κρίσιμο ρόλο της φωτογραφίας στο ξενοδοχειακό μάρκετινγκ θα κάνει ο κ. Χρήστος Δράζος, κορυφαίος Έλληνας φωτογράφος ξενοδοχείων, στο προσεχές σεμινάριο με τίτλο “The Hotel Branding Masterclass: Η συμβολή των brands στην κερδοφόρο λειτουργία των ξενοδοχείων”. Ο κ. Δράζος έχει εδραιωθεί στη διεθνή ελίτ των hotel and food photographers έχοντας φωτογραφήσει δεκάδες ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα από συγκεκριμένα φωτογραφικά παραδείγματα θα παρουσιάσει εκείνες τις φωτογραφίες που υποστηρίζουν με ιδανικό τρόπο την εδραίωση ενός ισχυρού brand γύρω από ένα ξενοδοχείο ή ξενοδοχειακό όμιλο όπως επίσης θα εξηγήσει ποιες φωτογραφίες υπονομεύουν την εικόνα και την ταυτότητα ενός ξενοδοχείου, καθώς και την προσπάθειά του να κερδίσει νέους πελάτες. Θα δώσει πρακτικές συμβουλές για το πώς ένας ξενοδόχος πρέπει να οργανώσει τη φωτογράφηση της μονάδας του προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς και τι να προσέξει στη συνεργασία του με φωτογράφους.

Η εισήγηση του κ. Δράζου αποτελεί μέρος του Hotel Branding Masterclass που διοργανώνεται από την Travel Media Applications και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα στις 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Tο εντατικό αυτό σεμινάριο αναλύει τις τεχνικές ανάπτυξης ενός δυναμικού brand για ένα νέο ή υφιστάμενο ξενοδοχείο ή ξενοδοχειακό όμιλο. Επίσης παρουσιάζονται οι εναλλακτικές επιλογές για να συμβληθεί ένα ξενοδοχείο με ελληνική ή ξένη αλυσίδα ή με ξενοδοχειακό δίκτυο, ώστε να επωφεληθεί από ένα ήδη καθιερωμένο brand.

Στους συμμετέχοντες στοπ σεμινάριο θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η δαπάνη συμμετοχής στο σεμινάριο μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Το Hotel Branding Masterclass εντάσσεται σε ένα σεμιναριακό διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos της Αθήνας. Τη δεύτερη ημέρα θα διενεργηθεί στον ίδιο χώρο ένα άλλο σεμινάριο με τίτλο “Special Hotel Concepts Masterclass: Δημιουργώντας ξενοδοχειακά προϊόντα για ειδικές κατηγορίες πελατών” που επίσης απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο σεμινάρια θα υπάρξει ειδική τιμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024