Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΈτοιμοι οι επαγγελματίες συνεδριακού τουρισμού για προστασία της αγοράς
HAPCO

Έτοιμοι οι επαγγελματίες συνεδριακού τουρισμού για προστασία της αγοράς

Κατά την πρόσφατη συνάντηση των μελών του HAPCO για την κοπή πίτας του 2014, τέθηκαν επί τάπητος θέματα αδειοδότησης επιστημονικών εκδηλώσεων από ΕΟΦ και ΣΦΕΕ, τιμολογιακής πολιτικής, όπως επίσης και δεοντολογίας, για τα οποία αποφασίστηκε η συστράτευση όλων για τη διευθέτηση τους σε συλλογικό επίπεδο.

Με εκπροσώπους των σημαντικότερων εταιριών, που ανήκουν στο δίκτυο μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens συνάντηση μελών και κοπή πίτας για το 2014.

Διανύοντας ήδη τις πρώτες μέρες του 2014, που εκπληρώνουν στο μέγιστο βαθμό τις προσδοκίες όλων για ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, οι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού, όπως προέκυψε και από την εκδήλωση HAPCO, είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για συνεργασία και κοινές δράσεις, προκειμένου η αγορά συνεδρίων και εκδηλώσεων να ακολουθήσει την ίδια ανοδική πορεία και να ξεπεράσει τις όποιες αγκυλώσεις την κρατούν δέσμια σε πρακτικές του παρελθόντος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση των κυριότερων θεμάτων λειτουργίας των Οργανωτών Συνεδρίων, που άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα επηρεάζουν το σύνολο της αγοράς, ασκώντας καταλυτική επιρροή στον τρόπο λειτουργίας τόσο των συνεδριακών κέντρων, των ξενοδοχείων, όσο και των λοιπών προμηθευτών (προιόντων και υπηρεσιών) της συνεδριακής αγοράς. Μεταξύ άλλων τέθηκαν επί τάπητος θέματα αδειοδότησης επιστημονικών εκδηλώσεων από ΕΟΦ και ΣΦΕΕ, τιμολογιακής πολιτικής, όπως επίσης και δεοντολογίας, για τα οποία αποφασίστηκε η συστράτευση όλων για τη διευθέτηση τους σε συλλογικό επίπεδο.

Ο HAPCO, έχοντας ως κύριο στόχο του την εξασφάλιση εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, με τη βοήθεια μελών και συνεργατών του δηλώνει έτοιμος για οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024