Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Γιώργος Νικάκης μιλά για τα couples-only hotels στο Special Hotel Concepts Masterclass
Σεμινάρια

Ο Γιώργος Νικάκης μιλά για τα couples-only hotels στο Special Hotel Concepts Masterclass

Το Masterclass 'Special Hotel Concepts Masterclass: Δημιουργώντας ξενοδοχειακά προϊόντα για ειδικές κατηγορίες πελατών' εξετάζει τα οφέλη που θα αποκομίσουν όσα ξενοδοχεία αποφασίσουν να εξειδικευτούν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών με ένα διαφοροποιημένο προϊόν.

Την περίπτωση των ξενοδοχείων αποκλειστικά για ζευγάρια θα αναλύσει μέσα από το παράδειγμα του Thalassa Beach Resort των Χανίων ο κρητικός ξενοδόχος κ. Γιώργος Νικάκης στο προσεχές σεμινάριο με τίτλο “Special Hotel Concepts Masterclass: Δημιουργώντας ξενοδοχειακά προϊόντα για ειδικές κατηγορίες πελατών”. Το Masterclass διοργανώνεται από την Travel Media Applications και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα στις 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και εξετάζει τα οφέλη που θα αποκομίσουν όσα ξενοδοχεία αποφασίσουν να εξειδικευτούν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών με ένα διαφοροποιημένο προϊόν.

Ο κ. Νικάκης σπούδασε Διοίκηση Φιλοξενίας στην Αγγλία και εργάστηκε σε ελληνικά και βρετανικά ξενοδοχεία. Το 2004 ανέλαβε το project management και την κατασκευή του ξενοδοχείου Thalassa Beach Resort, το οποίο και διευθύνει από την πρώτη χρόνια λειτουργίας του το 2006. Πρόκειται για μια παραλιακή μονάδα τεσσάρων αστέρων στην Αγία Μαρίνα Χανίων και είναι ένα από λίγα ελληνικά ξενοδοχεία που επέλεξαν την εξειδίκευση στην αγορά των couples-only διακοπών, αφού λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2012 ως ξενοδοχείο μόνο για ζευγάρια. Στους πελάτες του προσφέρει μία χαλαρωτική διαμονή σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς την παρουσία παιδιών. Ρομαντικό δείπνο στην παραλία, μασάζ για ζευγάρια, αλλά και μαθήματα αργεντίνικου τανγκό είναι μερικές από τις υπηρεσίες του.

Στην κατάταξη που βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών του τουριστικού οργανισμού TUI Nordic, το Thalassa Beach Resort, κατέκτησε την πρώτη θέση για τα έτη 2012 και 2013 ανάμεσα σε 20 ξενοδοχεία για ζευγάρια από όλο τον κόσμο.

“Ο κ. Νικάκης διακρίνεται για τη δημιουργική του ανησυχία”, αναφέρει ο επιστημονικός διευθυντής του σεμιναρίου δρ. Δημήτρης Κούτουλας. “Πρόκειται για ξενοδόχο που διαρκώς προσπαθεί να αναβαθμίσει το ξενοδοχείο και να παρέχει υπηρεσίες και ανέσεις που υπερβαίνουν τα προσδοκώμενα από ένα τετράστερο ξενοδοχείο. Ιδιαίτερα μου άρεσε το περιβαλλοντικό του πρόγραμμα, ένα από τα πληρέστερα που συνάντησα σε ελληνικό ξενοδοχείο. Η επιχειρηματική επιλογή να εξειδικευτεί το Thalassa Beach Resort στην πελατεία των ζευγαριών δικαιώθηκε απόλυτα και είναι ιδιαίτερα διδακτική για όλους τους ξενοδόχους. Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω τη σχετική εισήγηση του κ. Νικάκη στο σεμινάριό μας”.

Το “Special Hotel Concepts Masterclass” απευθύνεται πρωτίστως σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, σε επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο, σε διευθυντές ξενοδοχείων καθώς και σε διευθυντικά στελέχη μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η δαπάνη συμμετοχής στο σεμινάριο μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Το “Special Hotel Concepts Masterclass” εντάσσεται σε ένα σεμιναριακό διήμερο που διοργανώνεται από την Travel Media Applications, εκδότρια του TravelDailyNews, και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos της Αθήνας. Την πρώτη ημέρα πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο ένα άλλο σεμινάριο με τίτλο “The Hotel Branding Masterclass: Η συμβολή των brands στην κερδοφόρο λειτουργία των ξενοδοχείων”, που επίσης απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο σεμινάρια θα υπάρξει ειδική τιμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024