Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Supervisor παρουσίασε το ibelsa.rooms στη 100% Hotel Show
Ξενοδοχειακές λύσεις

Η Supervisor παρουσίασε το ibelsa.rooms στη 100% Hotel Show

To ibelsa.rooms είναι το νέο cloud-based σύστημα διαχείρισης ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, παράγεται στην Γερμανία, και από σήμερα διανέμεται από την Supervisor ΑΕ στην ελληνική αγορά.

Η Supervisor, ο αποκλειστικός Ibelsa Platinum Partner στην Ελλάδα, παρουσίασε το ibelsa.rooms στη 100% Hotel Show στις 8-10 Φεβρουαρίου 2014, που  παρουσίασε καινοτομίες και πρακτικές στο χώρο των ξενοδοχείων. Στην έκθεση πάνω από 1.800 ξενοδόχοι “συστήθηκαν” με το ibelsa.rooms, και μάλιστα στην ελληνική έκδοση, η οποία απέσπασε θετικές εντυπώσεις. Μαζί συνδυάστηκαν λύσεις για cloud POS, IP τηλεφωνία, direct και sms marketing και RFID Laundry. Παρών ήταν και ο Radoslav Ivanov, International Partner Manager της Ibelsa GmbH, που έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για το καινοτόμο αυτό λογισμικό.

To ibelsa.rooms, είναι το νέο cloud-based σύστημα διαχείρισης ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, παράγεται στη Γερμανία, και από σήμερα διανέμεται από την Supervisor ΑΕ στην ελληνική αγορά. Η ξενοδοχειακή μονάδα που θα εγκαταστήσει το ibelsa  απαλλάσσεται κάθε κόστος και πρόβλημα εγκατάστασης, επιπλέον απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου έμπειρου online ξενοδοχειακού συστήματος  μόνο με 2-4 ευρώ ανά δωμάτιο το μήνα, μπορεί να το χρησιμοποιεί μόνο για το διάστημα που επιθυμεί και αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου, λειτουργικού συστήματος PMS (Property Management System)  που λειτουργεί στο cloud με μια απλή σύνδεση.

Το ibelsa.rooms προσφέρει τους πελάτες του μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών πριν την κανονική χρήση. Σε αυτό το διάστημα, μπορεί κανείς να εισάγει κανονικά στοιχεία και να δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες το συστήματος.  Μετά τη δοκιμαστική περίοδο και πριν την αγορά, ακόμη μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το σύστημα, με μόνο περιορισμό τις 2 κρατήσεις ανά ημέρα. Με αυτό τον τρόπο το ibelsa.rooms διατίθεται προς δοκιμή με τα πλήρη στοιχεία του πελάτη για όσο διάστημα επιθυμεί. Μόλις ο επιχειρηματίας αποφασίσει την αγορά του συστήματος ibelsa, μπορεί να αρχίσει άμεσα τη λειτουργία, γιατί το σύστημα τηρεί πλήρως τις πληροφορίες του, άρα αξιοποιεί όλα τα στοιχεία της δοκιμαστικής περιόδου.

Το ibelsa  προβλέπει τη διασύνδεση με άλλα συστήματα και στη πράξη γίνεται εύκολα και επιτυχημένα. Με λίγα μόλις βήματα μπορεί να διασυνδεθεί με ένα cloud based POS system, channel manager και το website και τις κρατήσεις  της ξενοδοχειακής μονάδας. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται όλες οι ανάγκες του ξενοδοχείου. Αυτό το χαρακτηριστικό κυρίως, μαζί με την ευέλικτη τιμολογιακή του πολιτική, επιτρέπει την άριστη εφαρμογή του και για τις μικρές αλλά και τις μεγαλύτερες μονάδες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024