Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή'Άνοιγμα' του Porto Carras Grand Resort στη σκανδιναβική αγορά μέσω της Grekland Panorama
Ξενοδοχεία

'Άνοιγμα' του Porto Carras Grand Resort στη σκανδιναβική αγορά μέσω της Grekland Panorama

Το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort επιδιώκει να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας, για την αύξηση του σκανδιναβικού εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα και στη Χαλκιδική.

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην Έκθεση Τουρισμού –  Γαστρονομίας “Grekland Panorama”, την πρώτη έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα που διοργανώθηκε στις 14-16 Φεβρουαρίου 2014 στο υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο “Globe Arenas” έκτασης 3.000 τ.μ στη Στοκχόλμη με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και τη συμμετοχή του ΕΟΤ.

Το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort επιδιώκει να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας, για την αύξηση του σκανδιναβικού εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα και στη Χαλκιδική με ενέργειες, α) προβολής των προτερημάτων ευρύτερου τουριστικού ενδιαφέροντος και των αξιοθέατων της περιοχής, β) προβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων και του golf διεθνών προδιαγραφών 18 οπών που διαθέτει το συγκρότημα Porto Carras, γ) δημιουργίας καναλιών επικοινωνίας με ηγετικούς τουριστικούς φορείς της Σουηδίας, δ) ενίσχυσης του ενδιαφέροντος για νέες απευθείας πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη από Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη.

Το περίπτερο του Porto Carras ξεχώρισε και για έναν ακόμα λόγο. Εκτός από τη διανομή φυλλαδίων, αφισών, και λοιπού υλικού προσέφερε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα Porto Carras Grand Collection, παραγωγής του μοναδικού Κτήματος Πόρτο Καρράς, που αποτέλεσαν “μαγνήτη” για χιλιάδες Σουηδούς. Πολλοί ήταν οι Σουηδοί επαγγελματίες εστίασης, αλλά και του λιανεμπορίου που ζήτησαν και πήραν πληροφορίες σχετικά με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του Porto Carras. Το Κτήμα Πόρτο Καρράς διαθέτει τον μεγαλύτερο βιολογικό αμπελώνα της Ελλάδας με έκταση 4.750 στρεμμάτων και 45.000 ελαιόδεντρα. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, η βιολογική ρίγανη και το θυμάρι, η μαύρη τρούφα, τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες, αποτελούν κάποια από τα ξεχωριστά προϊόντα Porto Carras Grand Collection που γνώρισαν από κοντά οι επισκέπτες τις έκθεσης.

Το Porto Carras Grand Resort με τέτοιου είδους ενέργειες έχει στόχο να αναβαθμίσει τον τουρισμό της Χαλκιδικής, η οποία προσφέρεται πέρα των μορφών του κλασικού τουρισμού και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως π.χ. γαστρονομίας, συνεδριακού, αρχαιολογικού, θρησκευτικού, υγείας & ευεξίας, golf, περιπατητικών διαδρομών, θαλάσσιου τουρισμού & καταδύσεων, διοργάνωσης ιππικών αγώνων και άλλων.

Για το Porto Carras Grand Resort, η συμμετοχή στην έκθεση Grekland Panorama, σηματοδοτεί την στοχευμένη στρατηγική που έχει υιοθετήσει, για “άνοιγμα” στη σκανδιναβική αγορά. Ενέργειες τέτοιου τύπου βοηθούν καταλυτικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης σε όλη την Β. Ελλάδα και στην Χαλκιδική. Για τον σκοπό αυτό το Porto Carras Grand Resort θα προχωρήσει σε συνεργασίες και διαρκή επικοινωνία με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας, δεσμευόμενο για περισσότερες δράσεις στο εγγύς μέλλον.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024