Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑναβαθμισμένες στάσεις λεωφορείων στη Λεμεσό
Κύπρος

Αναβαθμισμένες στάσεις λεωφορείων στη Λεμεσό

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού επενδύει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), στα πλαίσια των προσπαθειών της για συνεχή αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λεμεσού, τοποθέτησε με επιχορήγηση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της ιδιωτικής εταιρείας Κ. Κυπριανού Λτδ, υποδομή σε στάσεις λεωφορείων σε επτά σημεία κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, για καλύτερη εξυπηρέτηση του κυπριακού και τουριστικού κοινού.

Οι υποδομές έχουν μοντέρνο σχεδιασμό με σκέπαστρο για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, κάθισμα και φωτισμό, ενώ παρέχουν πληροφορίες που αφορούν τις αστικές συγκοινωνίες και την υπηρεσία προς και από αεροδρόμιο.

Οι επτά στάσεις λεωφορείου βρίσκονται σε πολυσύχναστα σημεία του παραλιακού δρόμου στην Κοινότητα Παρεκκλησιάς και στο Δήμο Γερμασόγειας, πλησίον μεγάλου αριθμού ξενοδοχειακών μονάδων. Δύο από τις εν λόγω στάσεις στην κοινότητα Παρεκκλησιάς εξυπηρετούν εκτός από τις αστικές συγκοινωνίες και την υπηρεσία προς και από αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αναμένεται όπως στο μέλλον η προσπάθεια επεκταθεί σε άλλα πρόσθετα σημεία της παραλιακής λεωφόρου, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λεμεσού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024