Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΣτρατηγική συνεργασία Solo Cup και Vario Clean
Εξοπλισμός

Στρατηγική συνεργασία Solo Cup και Vario Clean

Η εταιρεία Vario Clean, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Solo Cup, στα πλαίσια του 7ου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στoν Πολυχώρο Πολιτισμού 'Αθηναϊς'.

Οι εταιρείες Solo Cup και Vario Clean ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας η Vario Clean αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων Solo Cup στην ελληνική αγορά από τον Φεβρουάριο του 2014.

Η Solo Cup με περισσότερα από 75 χρόνια εμπειρίας, προχώρησε σε αυτή τη συνεργασία, προκειμένου να αξιοποιήσει το άρτιο και εξαιρετικά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών της Vario Clean, με σκοπό να διεισδύσει στην ελληνική αγορά. Η Vario Clean σύμφωνα με τη στρατηγική της για την παροχή μίας ευρείας γκάμας προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, των πιο αναγνωρισμένων brand διεθνώς, προχώρησε σε αυτή την συνεργασία, με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές μέσω των συνεργατών της, για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των τελικών χρηστών.

Η Solo Cup, μέλος του ομίλου DART κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως στο χώρο των αναλώσιμων προϊόντων μαζικής εστίασης. Μεγάλες διεθνείς αλυσίδες στο χώρο της εστίασης εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τα προϊόντα SOLO λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και της υψηλής αισθητικής που προσφέρουν. Διαθέτει ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων, όπως χάρτινα και πλαστικά ποτήρια, καπάκια, δοχεία τροφίμων, σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών και σχεδίων. Παράλληλα προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για εξατομικευμένες εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας έως και 8 χρωμάτων. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται σε ιδιόκτητα εργοστάσια σε Αγγλία και Αμερική, τηρώντας αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς υγιεινής και ταυτόχρονα φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής.

Η Vario Clean, μέλος της Inpacs, δραστηριοποιείται στο χώρο των επώνυμων προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους και προσφέροντας λύσεις για κάθε επαγγελματία, μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η σημερινή γκάμα προϊόντων της Vario Clean περιλαμβάνει: τα προϊόντα χάρτου Tork, τα εργαλεία καθαρισμού Vileda Professional, τους σάκους απορριμμάτων Deiss, τα γάντια μίας χρήσης Semperit, τα συστήματα για μεμβράνες Wrapfilm, τα hotel amenities GFL, και τώρα πια τα αναλώσιμα προϊόντα μαζικής εστίασης Solo.

Η εταιρεία Vario Clean, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Solo Cup, στα πλαίσια του 7ου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών της που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 8 Φεβρουαρίου στoν Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναϊς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024