Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision στο Porto Carras Grand Resort
Ξενοδοχεία

Το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision στο Porto Carras Grand Resort

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που οι διοργανωτές επιλέγουν το Porto Carras Grand Resort για να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό show.

Στο Porto Carras Grand Resort θα πραγματοποιηθεί το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ “Paradise Holiday” της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision, από τις 23 έως τις 30 Απριλίου 2014, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού “Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014” και του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που οι διοργανωτές επιλέγουν το Porto Carras Grand Resort για να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό show. Στο φεστιβάλ θα διαγωνιστούν ταλαντούχα παιδιά από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τις χώρες της Βαλτικής και την Ελλάδα. Ενώ ο νικητής του προκριματικού γύρου θα κερδίσει μεταξύ άλλων δωρεάν διαμονή με πλήρη διατροφή στο Porto Carras Grand Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του διαγωνισμού. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να πλημμυρίσουν το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort εκατοντάδες τουρίστες από τη Ρωσία, Ουκρανία και αλλού για να παρακολουθήσουν από κοντά το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision.

Οι χώροι του πολυτελούς ξενοδοχείου Σιθωνία θα γεμίσουν και φέτος με πάνω από 300 νέα ταλέντα, ηλικίας 4-18 χρόνων, που με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ανυπομονούν να καταπλήξουν με τις ερμηνείες τους στη μοναδική και κατάμεστη αίθουσα “Olympic Hall” του Porto Carras Grand Resort, αποδεικνύοντας πως είναι πραγματικοί επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 1.000 επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πέρα από την εκδήλωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024