Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου σε αναζήτηση λογοτύπου
Κύπρος

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου σε αναζήτηση λογοτύπου

Στο δημιουργό του επικρατέστερου λογότυπου από τον διαγωνισμό που προκήρυξε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου θα αποδοθεί εύφημος μνεία κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, καθώς και ένα αεροπορικό εισιτήριο χορηγία των Κυπριακών Αερογραμμών.

Διαγωνισμό λογοτύπου προκήρυξε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 60 χρόνων από την ίδρυσή του. Η διαδικασία αξιολόγησης των λογότυπων θα γίνει από το Δ.Σ. του Συνδέσμου και η πρόταση με τις περισσότερες ψήφους θα αποτελέσει το επίσημο λογότυπο του Συνδέσμου. Στο δημιουργό του επικρατέστερου λογότυπου θα αποδοθεί εύφημος μνεία κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, καθώς και ένα αεροπορικό εισιτήριο χορηγία των Κυπριακών Αερογραμμών (οι φόροι αεροδρομίων και ο επίναυλος καυσίμων επιβαρύνουν το δημιουργό του λογότυπου).

Το λογότυπο, θα πρέπει:

  • Να είναι πρωτότυπο και μοναδικό, όπως ορίζεται στον Περί του Δικαιώματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας Νόμο.
  • Να προσελκύει την προσοχή και να ενισχύει την εικόνα και το ρόλο του ACTA.
  • Να μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
  • Να διατίθεται σε δύο εκδοχές. Ξενόγλωσση εκδοχή: “Association of Cyprus Travel Agents” και ελληνική εκδοχή: “Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου”.
  • Να είναι αναγνωρίσιμο, επιδεκτικό σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη, καθώς και λειτουργικό στη χρήση του ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή (π.χ. πινακίδες, σφραγίδες, κάρτες, επιστολές αλληλογραφίας, φάκελοι αλληλογραφίας, ιστοσελίδα, Facebook, twitter, κ.λπ.).

Στο λογότυπο να υπάρχει προσωρινή εφαρμογή του “60 χρόνια”, δημιουργώντας για φέτος μόνο ένα εορταστικό λογότυπο για τα 60χρονα του ACTA.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024