Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓνωριμία του HAPCO με τις συνεδριακές υποδομές του Βόλου
HAPCO

Γνωριμία του HAPCO με τις συνεδριακές υποδομές του Βόλου

Οι εκπρόσωποι του HAPCO από τις εταιρείες Artion Conferences & Events, ERA Ltd, Triaena Tours & Congress S.A., GSS International Travel & Congress Services, La Greca DMC, Mideast Travel ξεναγήθηκαν στην περιοχή του Βόλου.

Αποδεχόμενος πρόσκληση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Βόλου, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) και τα τουριστικά γραφεία – μέλη του (PCOs) πραγματοποίησαν στο διάστημα 7- 9 Μαρτίου 2014 ταξίδι εξοικείωσης στην περιοχή του Βόλου, στο πλαίσιο του οποίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις συνεδριακές υποδομές της ευρύτερης περιοχής.

Οι εκπρόσωποι του HAPCO από τις εταιρείες Artion Conferences & Events, ERA Ltd, Triaena Tours & Congress S.A., GSS International Travel & Congress Services, La Greca DMC, Mideast Travel ξεναγήθηκαν στην περιοχή και επισκέφτηκαν τα ξενοδοχεία Volos Palace, Xenia Volou, Portaria Hotel & Spa και Valis Resort Spa Conference Center, που προσφέρουν συνεδριακές υπηρεσίες και μάλιστα υψηλών προδιαγραφών.

Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε επίσημη εκδήλωση όπου ήταν παρόντες εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος, ο δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων Αγριάς και Αρτέμιδας, κ. Σωτήρης Χαλκιάς, ο αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων Πορταριάς, Ιωλκού και Μακρινίτσας, κ. Ιωάννης Γκουντέλιας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Κώστας Λεβέντης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Ν. Μαγνησίας, κ. Νίκος Κλειτσογιάννης, η πρόεδρος της επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης κα Κερασία Μπαρτζιώκα, διευθυντές ξενοδοχείων του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής, δημοσιογράφοι και λοιποί εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Απευθύνοντας χαιρετισμό εκ μέρους του πρόεδρου, η γενική διευθύντρια του HAPCO, κα Λύντια Μαστρονικολή, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο Βόλος και το Πήλιο γενικότερα, τόσο από απόψεως γεωγραφικής θέσης, όσο και υποδομών, όπως επίσης και στις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσφερθούν μελλοντικά προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού στην περιοχή. Στην κατεύθυνση αυτή, όλοι δεσμεύτηκαν στη συνέχιση της προσπάθειας που ξεκίνησε η Επιτροπή Τουρισμού Βόλου, με τον HAPCO και τα μέλη του έτοιμα πάντα να προσφέρουν γνώση, τεχνογνωσία και εμπειρία ετών στις τοπικές αρχές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024