Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ Ferrari ανοίγει το πρώτο θεματικό της πάρκο και το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη
Επιχειρηματικότητα και τουρισμός

Η Ferrari ανοίγει το πρώτο θεματικό της πάρκο και το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Η Ferrari ανακοίνωσε τη λειτουργία του πρώτου θεματικού της πάρκου στην Ευρώπη για το θέρετρο PortAventura στη Βαρκελώνη, το οποίο θα διαθέτει τον ταχύτερο και υψηλότερο κάθετο επιταχυντή στην Ευρώπη.

Η PortAventura Entertainment S.A.U., θυγατρική της Investindustrial, υπέγραψε συμφωνία αδειοδότησης με τη Ferrari, ώστε να μπορέσει να κατασκευάσει το θεματικό πάρκο με την ονομασία “Ferrari Land” εντός του θερέτρου PortAventura και άλλο ένα θεματικό πάρκο στα περίχωρα της Βαρκελώνης.

Η Ferrari Land θα καλύπτει επιφάνεια 75.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει μια πληθώρα νέων και συναρπαστικών παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, συμπεραλαμβανομένου του ταχύτερου και υψηλότερου κάθετου επιταχυντή στην Ευρώπη.

Επιπρόσθετα, το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο της Ferrari θα δημιουργηθεί εντός του PortAventura, το οποίο θα είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο πολυτελείας με 250 δωμάτια , εστιατόρια και προσομοιωτή οδήγησης.

Το όλο σχέδιο αποτελεί μία επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ, με το θεματικό πάρκο της Ferrari να προγραμματίζεται να ανοίξει επίσημα τις πύλες του το 2016. Το PortAventura υποδέχεται ήδη 4 εκατ. άτομα το χρόνο, από τα οποία το 50% προέρχεται εκτός Ισπανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024