Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτη Lamway Hotel Management Group το ξενοδοχείο Artemis Suites στη Σαντορίνη
Ξενοδοχεία

Στη Lamway Hotel Management Group το ξενοδοχείο Artemis Suites στη Σαντορίνη

Εκτός από Τρία ξενοδοχεία στην Οία, η Lamway Hotel Management Group απέκτησε και το ξενοδοχείο Artemis Suites στον ολόενα και αναπτυσσόμενο οικισμό του Μεγαλοχωρίου της Σαντορίνης.

Στην Οία βρίσκονται τρία απο τα ξενοδοχεία της Lamway Hotel Management Group, το Armeni Village Rooms & Suites, το Chroma Suites και το Liakada Suites, πλήρως ενσωματωμένα στην Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αλλά και στη μοναδική φυσική ομορφιά του τοπίου.

Τα ξενοδοχεία παρέχουν στους επισκέπτες τους πολυτελείς εγκαταστάσεις, εξατομικευμένες υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου και μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Όλα βρίσκονται σε μοναδικές τοποθεσίες της Οίας , προσφέροντας  πανοραμική θέα προς το ηφαίστειο και τα γειτονικά ηφαιστειογενή νησάκια δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό που αποπνέει ρομαντισμό και χαλάρωση.

Εκτός από τα τρία ξενοδοχεία στην Οία, η Lamway Hotel Management Group απέκτησε και το 4*** boutique ξενοδοχείο Artemis Suites στον ολόενα και αναπτυσσόμενο οικισμό του Μεγαλοχωρίου της Σαντορίνης. Τοποθετημένο σε μια προνομιούχο θέση ακριβώς στην άκρη της Καλντέρας και 250 μέτρα πάνω από το Αιγαίο πέλαγος, το Artemis Suites “αιχμαλωτίζει” την Κυκλαδίτικη αισθητική και διαθέτει τέσσερις σουίτες (οι τρεις με θέα στην καλντέρα) και μία μεζονέτα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024