Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΤουριστική εσπερίδα του ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά υπό την αιγίδα του ΕΟΤ
Τουριστική εκπαίδευση

Τουριστική εσπερίδα του ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

Στο πλαίσιο της τουριστικής εσπερίδας του XINISEDUCATIONFESTIVAL 2014, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή Πειραιά ανακοίνωσε μια στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία κρουαζιέρας LouisCruises.

Μια σημαντική τουριστική εσπερίδα με θέμα: “Κίνητρα και Προτάσεις για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα των τουριστικών επιχειρήσεων”, διοργάνωσε το ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2014, που πραγματοποιείται φέτος για 6η συνεχή χρονιά.

Την επιτυχία της εσπερίδας σφράγισε η παρουσία και συμμετοχή καταξιωμένων εκπροσώπων του κλάδου του τουρισμού, μέσω της συνεργασίας με το Hellenic Tourism Society, site δικτύωσης επαγγελματιών του Τουρισμού, με ιδρυτή τον κ. Δ. Στακιά, ο οποίος παρουσίασε την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Χρήστος Πάλλης, επεσήμανε το μείζονα ρόλο του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, καθώς και την ανάγκη για συνεργασία όλων των εκπροσώπων και φορέων του τουριστικού κλάδου για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στην παγκόσμια αγορά.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κ. Σοφοκλής Ξυνής, τόνισε τη βαρύνουσα σημασία της σωστής και ποιοτικής Εκπαίδευσης στην προετοιμασία εξειδικευμένων στελεχών Τουρισμού για την επάνδρωση και πρόοδο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της τουριστικής εσπερίδας του Xinis Education Festival 2014, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή Πειραιά ανακοίνωσε μια στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία κρουαζιέρας Louis Cruises και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας κ. Γ. Κουμπενά, με στόχο πάντα την επαγγελματική κατάρτιση, την πρακτική άσκηση και τη μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών Τουρισμού & Επισιτισμού, Ναυτιλιακών, Υγείας & Ομορφιάς και Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ Ξυνη Πειραιά.

Επιπλέον, στην ίδια κατεύθυνση της επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας των αποφοίτων των ΙΕΚ Ξυνή, ανακοινώθηκε και η συνεργασία με την Cruise Expert, τον εξειδικευμένο ταξιδιωτικό οργανισμό κρουαζιέρας στην Ελλάδα, παρουσία του γενικού διευθυντή κ. Γ. Παλιούρα.

Την τουριστική εσπερίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή Πειραιά τίμησε με την παρουσία του και ο δμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024