Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Singapore Airlines και η Turkish Airlines διευρύνουν τη συμφωνία πτήσεων Κοινού Κωδικού
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines και η Turkish Airlines διευρύνουν τη συμφωνία πτήσεων Κοινού Κωδικού

Η επέκταση των πτήσεων κοινού κωδικού των Singapore Airlines και Turkish Airlines αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Μαΐου 2014 και επί της παρούσης υπόκειται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις.

Σε σημαντική επέκταση των πτήσεων κοινού κωδικού για προορισμούς πέραν της Κωνσταντινούπολης και της Σιγκαπούρης συμφώνησαν να προχωρήσουν η Singapore Airlines και οι Turkish Airlines. Παράλληλα, η Singapore Airlines θα αυξήσει ανάλογα με την εποχικότητα τη συχνότητα των δρομολογίων μεταξύ Σιγκαπούρης και Κωνσταντινούπολης έως έξι φορές την εβδομάδα προκειμένου να ικανοποιηθεί η αύξηση της ζήτησης για τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Ως μέλη της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance, οι δυο εταιρείες έχουν πτήσεις με κοινό κωδικό μεταξύ Σιγκαπούρης και Κωνσταντινούπολης από το Φεβρουάριο του 2009. Σήμερα, η Singapore Airlines εξυπηρετεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, ενώ οι Turkish Airlines επτά.

Σύμφωνα με την επέκταση της συμφωνίας, η Singapore Airlines θα προσθέσει τον κωδικό ταυτότητας “SQ” σε πτήσεις που πραγματοποιούν οι Turkish Airlines προς το εσωτερικό της Τουρκίας καθώς και προς Αφρική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αμερική. Αντίστοιχα, οι Turkish Airlines θα προσθέσουν τον κωδικό ταυτότητας “TK” σε πτήσεις της Singapore Airlines προς προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας και του Νοτιοδυτικού Ειρηνικού.

Η επέκταση των πτήσεων κοινού κωδικού αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Μαΐου 2014 και επί της παρούσης υπόκειται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις. Η αύξηση της συχνότητας των πτήσεων της Singapore Airlines μεταξύ Σιγκαπούρης-Κωνσταντινούπολης σε έξι εβδομαδιαίως θα τεθεί σε ισχύ από τις 26 Μαΐου 2014.

“Η σημαντική αυτή επέκταση της συνεργασίας μας με τις Turkish Airlines σε συνδυασμό με την αύξηση της συχνότητας των πτήσεών μας με την Κωνσταντινούπολη, συνάδει με τις προσπάθειές μας για επέκταση του δικτύου μας προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα για το πόσα περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού παρά  ο καθένας μας ξεχωριστά”, δηλώνει ο Executive Vice President Commercial της Singapore Airlines κ. Mak Swee Wah.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση της επέκτασης της τρέχουσας συμφωνίας για πτήσεις κοινού κωδικού με την Singapore Airlines, ενός εξέχοντος μέλους της Star Alliance. Η διεύρυνση αυτή απεικονίζει το στόχο των Turkish Airlines να μεγιστοποιήσουμε τις ταξιδιωτικές δυνατότητες που προσφέρουμε στους επιβάτες μας, καθώς έτσι θα μπορούμε να τους μεταφέρουμε μέσω Σιγκαπούρης σε προορισμούς της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και Νότιας Ασίας. Αντίστοιχα, η Singapore Airlines θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τους επιβάτες της μέσω Κωνσταντινούπολης στην Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική”, αναφέρει ο δρ. Ahmet Bolat, επικεφαλής Επενδύσεων και Τεχνολογίας των Turkish Airlines.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024