Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕλαστική η Sabre με τους τουριστικούς πράκτορες μέχρι να περάσει η κρίση

Ελαστική η Sabre με τους τουριστικούς πράκτορες μέχρι να περάσει η κρίση

Ελαστική πολιτική απέναντι στους τουριστικούς πράκτορες αποφάσισε να εφαρμόσει η εταιρία Sabre, μετά από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου που έχουν φέρει σοβαρό πλήγμα και στον κλάδο των τουριστικών γραφείων. […]

Ελαστική πολιτική απέναντι στους τουριστικούς πράκτορες αποφάσισε να εφαρμόσει η εταιρία Sabre<.>, μετά από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου που έχουν<...> φέρει σοβαρό πλήγμα και στον κλάδο των τουριστικών γραφείων.

Σε επιστολή που απηύθυνε προς όλα τα τουριστικά γραφεία-συνεργάτες του η διοίκηση του GDS Sabre αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "η Sabre απαλλάσσει τα συνεργαζόμενα πρακτορεία από τις μετρήσεις παραγωγικότητας για την περίοδο από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και έως το τέλος του ημερολογιακού έτους. Το μέτρο αυτό δεν θα ισχύσει για τα πρακτορεία που θα μεταβιβάσουν τις κρατήσεις σε άλλο σύστημα κατά την περίοδο αυτή ή για τα πρακτορεία που δεν πληρούν τους όρους της σύμβασης συνεργασίας με τη Sabre.

Η Sabre δεν θα λάβει υπόψη της τα αποτελέσματα των μηνών από τον Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο κατά τον υπολογισμό των πραγματικών τιμών παραγωγικότητας που σημειώθηκαν έναντι των συμβατικών επιπέδων κρατήσεων. Ως εκ τούτου, οι πελάτες δεν θα θεωρηθούν από οικονομικής απόψεως υπεύθυνοι, λόγω της μείωσης των κρατήσεων που ενδέχεται να έχουν, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου."

Η πρωτοβουλία αυτή ήρθε ως απάντηση στην ανησυχία που είχαν εκφράσει πολλοί τουριστικοί πράκτορες μετά από την κρίση που αντιμετωπίζουν τα αεροπορικά ταξίδια ως συνέπεια του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024