Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΟι World Chefs επικύρωσαν την παγκόσμια συνεργασία με την Electrolux Professional
Εξοπλισμός

Οι World Chefs επικύρωσαν την παγκόσμια συνεργασία με την Electrolux Professional

Από αυτήν τη συνεργασία θα παρουσιαστούν αρκετές στοχευμένες υπάρχουσες ενέργειες που θα ενώσουν την ομορφιά της μαγειρικής τέχνης και την επαναστατική τεχνολογία στην μαγειρική τέχνη και πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα 'Art & Science Core Together' θα συνδυάσει τη μαγειρική δημιουργία και το ταλέντο των WACS Chefs, με τη γνώση, την τεχνολογία και την εξειδικευμένη εμπειρία στις λύσεις που προσφέρει η Electrolux Professional.

Οι World Chefs αναγγέλλουν την διεθνή συμμαχία τους με την Electrolux Professional, τη γνωστή εταιρεία των λύσεων της επαγγελματικής κουζίνας, που στοχεύει στην κοινή διανομή της γνώσης με αύξηση της επίγνωσης σε ειδικά θέματα της βιώσιμης επαγγελματικής μαγειρικής και τέχνης αυτής.

Από αυτήν τη συνεργασία, θα παρουσιαστούν αρκετές στοχευμένες υπάρχουσες ενέργειες που θα ενώσουν την ομορφιά της μαγειρικής τέχνης και την επαναστατική τεχνολογία στην μαγειρική τέχνη και πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα “τέχνη και Επιστήμη μαζί” (“Art & Science Core Together”) θα συνδυάσει τη μαγειρική δημιουργία και το ταλέντο των WACS Chefs, με τη γνώση, την τεχνολογία και την εξειδικευμένη εμπειρία στις λύσεις που προσφέρει η Electrolux Professional.

Για πολλές δεκαετίες, η Electrolux είναι παρούσα στις πλέον απαιτητικές θέσεις εργασίας στις επαγγελματικές κουζίνες με αποκλειστική διορατικότητα και οξυδέρκεια μεταξύ των κορυφαίων και πλέον ταλαντούχων Chefs παγκοσμίως, οι οποίες έτσι “οδήγησαν” στην ανάπτυξη πρωτοπόρων, καινοτόμων και μοναδικών λύσεων που προωθούν τη λειτουργικότητα των εστιατορίων σε όλον τον κόσμο και βοηθά τους πελάτες στην εμπειρική γαστρονομική απόλαυση. Μοιραζόμαστε αυτή την γνώση που είναι το θεμέλιο αυτής της αποκλειστικής συνεργασίας.

Η πρώτη πρωτοβουλία μέσω πληροφόρησης του προγράμματος “Art & Science Core Together” είναι η σειρά Chef2Chef, μια σειρά σεμιναρίων που δημιουργήθηκε για να φέρει τους Chefs κοντά στα Innovation Centers της Electrolux Professional, στα κορυφαία εκθεσιακά κέντρα με τις κουζίνες εκπαίδευσης και δοκιμών, για επιδείξεις, μαγειρικά εξειδικευμένα γεγονότα, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, παντού σε κάθε μέρος της γης.

Αυτοί οι εκπαιδευτικοί κύκλοι είναι επικεντρωμένοι σε κύρια θέματα, όπως η βιώσιμη μαγειρική με χρήση τοπικών πρώτων υλών και συστατικών, με λεπτομέρειες στο προγραμματισμό που πρέπει να κάνουν οι Chefs, στις διαθέσιμες πηγές, στην προετοιμασία, μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας και της επιστήμης, πάντα μέσα από τις λύσεις της Electrolux Professional, όπως λόγω χάριν είναι το σύστημα Cook&Chill. Η συνεργασία θα ξεκινήσει αρχικά από τέσσερα σημεία κλειδιά: Το Ντουμπάι, την Ρωσσία, την Αγγλία και την Αμερική, ενώ θα συμπεριλαμβάνει πολλά ετήσια events σε κάθε τοπικό Innovation Center, με πολλές διοργανώσεις και βέβαια με την συμμετοχή όσων περισσότερων χωρών είναι δυνατό.

Ο πρόεδρος της WACS, Gissur Gudmundsson, αναφέρει ότι η Electrolux ήταν πάντα η αγαπημένη μάρκα των Chefs. “Είμαστε ευχαριστημένοι, περήφανοι και ενθουσιασμένοι από αυτή τη συνεργασία η οποία ανοίγει τεράστιες ευκαιρίες για τους παγκόσμιους Chefs, ώστε να ωφεληθούν από την απέραντη γνώση, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να κερδίσουν από τις εμπειρίες που θέτει ‘επί του πάγκου’ η Electrolux Professional”.  

Τι κάνει την Electrolux μοναδική; αναφέρει ο κ. Alberto Zanata, πρόεδρος της Electrolux Professional: “Η παντοτινή επικέντρωση στις λύσεις για τους δημιουργούς της εστίασης. Προσφέρουμε ένα πλήρες σύστημα που ξεκινά με την επεξεργασία – προετοιμασία, τη συντήρηση ή και την κατάψυξη, τη μαγειρική, το ψήσιμο. Όταν σχεδιάζουμε ένα προϊόν, λαμβάνουμε υπόψη ολόκληρη αυτή την διαδικασία. Χρειάζεται εξειδίκευση, αλλά την ίδια ώρα είμαστε αυτοί που την ενσωματώνουμε στο σύστημα, συνδυάζοντας την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα, την εκπαίδευση και ακριβώς έτσι το πετυχαίνουμε με τα σεμινάρια ‘Art & Science Core Together'”.

Οι World Chefs είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο Chefs που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1928 στην Σορβόννη, στο Παρίσι. Στην πρώτη του συνέλευση, υπήρξαν 65 αντιπρόσωποι από 17 χώρες που εκπροσώπησαν 36 εθνικές και διεθνείς οργανώσεις, όπου ο σεβάσμιος για όλους August Escoffier, αναγνωρίσθηκε ως ο πρώτος πρόεδρος των World Chefs. Σήμερα, παγκόσμια υπάρχουν 93 επίσημες οργανώσεις ως μέλη που εκπροσωπούν πάνω από 10 εκατ. σεφ ανά την υφήλιο. Η ανά δύο έτη γενική του συνέλευση αποτελεί εγγύηση της υψηλής ποιότητας και παράδοσης της WACS και έχει λάβει χώρα σε πάνω από 20 χώρες ανά τον κόσμο μέσα στην ένδοξη 82η ιστορία της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024