Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤα ισραηλινά κρουαζιερόπλοια επιστρέφουν στην Κύπρο
Κρουαζιέρα

Τα ισραηλινά κρουαζιερόπλοια επιστρέφουν στην Κύπρο

Το 2013 τα ισραηλινά κρουαζιερόπλοια μετέφεραν 50.000 επιβάτες για μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο. Φέτος όλα θα εξαρτηθούν από τις κρατήσεις των Ισραηλινών τουριστών και από αυτές θα αποφασίζεται κάθε φορά εάν θα πραγματοποιείται η κρουαζιέρα.

Eπαναρχίζουν από την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 τα δρομολόγια των ισραηλινών κρουαζιερόπλοιων, μεταξύ Λάρνακας και Χάιφα, για να μεταφέρουν Ισραηλινούς τουρίστες για μονοήμερη επίσκεψη ή διανυκτέρευση στο νησί της Κύπρου.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τα δρομολόγια θα γίνονται μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα. Θα πραγματοποιούνται επίσης εκδρομές και ορισμένα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση.

Σύμφωνα με την κυπριακήξ εφημερίδα “Φιλελεύθερος”, το 2013 τα ισραηλινά κρουαζιερόπλοια μετέφεραν 50.000 επιβάτες για μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο. Φέτος όλα θα εξαρτηθούν από τις κρατήσεις των Ισραηλινών τουριστών και από αυτές θα αποφασίζεται κάθε φορά εάν θα πραγματοποιείται η κρουαζιέρα.

Εν τω μεταξύ, αντίθετη σε οποιαδήποτε μορφή βιομηχανικής ανάπτυξης στο λιμάνι της Λάρνακας είναι η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, ο πρόεδρος της οποίας απηύθυνε έκκληση προς την κυβέρνηση να αγκαλιάσει το όραμα της Λάρνακας, ώστε να προχωρήσει στην αειφόρο ανάπτυξη της πόλης προς όφελος των κατοίκων και της οικονομίας της. Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Εταιρεία “τάσσεται κάθετα εναντίον οποιασδήποτε μορφής βιομηχανικής ανάπτυξης του λιμανιού Λάρνακας. Ταυτόχρονα κακίζουμε έντονα την ενέργεια της Αρχής Λιμένων για δημιουργία τετελεσμένων με την παροχή αδειοδοτήσεων για χρήση ως προς την εξυπηρέτηση της βιομηχανίας των υδρογονανθράκων χωρίς να ληφθούν εκ των προτέρων υπόψη οι απόψεις των Αρχών, των φορέων και γενικότερα του συνόλου της πόλης και επαρχίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024